Η ΑΕΚ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ

 

Έβαλε δυο γκολ εκτός στον Παναιτωλικό και τρία χθες το βράδυ στη Λαμία. Στην Βόλσμπουργκ, αν την λέω καλά εγώ που μισώ τα γερμανικά, πόσα τεμάχια θα βάλει η ΑΕΚ; Να ξέρουμε τι λέμε, και μην αλληθώριζουμε, όταν αναφερόμαστε στην ΑΕΚ. Και στον Ολυμπιακό, και στον ΠΑΟΚ. Απ’ αυτές τις ομάδες περιμένει κανείς τις εξετάσεις τους στην Ευρώπη. Όχι τι κάνουν στο πρωταθληματάκι.

Το δυο στα δυο στην Ελλάδα χωρίς να δεχθεί τέρμα δεν λέει κάτι για την ΑΕΚ της Ευρώπης. Να το ξαναπούμε; Ομάδα κορυφής, ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα δεν βγάζει με επιτυχία τη σαιζόν αν δεν πάει καλά εκτός συνόρων. Και δεν είναι… απαίτηση να περιμένει κανείς η ομάδα να έχει καλύτερη πορεία από την προηγούμενη παρουσία της στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Το μέτρο της ΑΕΚ είναι η Ευρώπη. Συγκεκριμένα, αν θα περάσει στους ομίλους του europa league. Αν θα αποκλείσει την προσεχή Πέμπτη την Βόλσμπουργκ (φώτο). Αυτή είναι η αντίπαλος της χρονιάς για την ΑΕΚ. Όχι η Λαμία και ο Παναιτωλικός. Με ομάδες σαν κι αυτές τα παιχνίδια είναι… διαδικαστικού χαρακτήρα για την ΑΕΚ.

Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ, ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ