ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

 

Υποτίθεται ότι στα διπλά παιχνίδια, το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα συνήθως ορίζει την τακτική στη ρεβάνς, και για τους δυο αντιπάλους. Υποτίθεται, διότι τίποτα δεν είναι σίγουρο, ακόμα κι αν το πρώτο ματς τέλειωσε με το ρευστό σκορ 2-1, όπως στην περίπτωση Κράσνονταρ- ΠΑΟΚ.

Υποτίθεται, λοιπόν, δηλαδή αναμένεται η ρωσική ομάδα να ''οχυρωθεί'' στη νίκη της, προκειμένου να καταφέρει την πρόκριση, ενώ ο ΠΑΟΚ (φώτο) να παίξει με τέτοιο τρόπο ώστε να ανατρέψει το σε βάρος του αποτέλεσμα.

Μια φάση, όμως, αρκεί να ανατινάξει τακτικές και στρατηγικές. Με 1-0 π.χ. αποκλείεται η Κράσνονταρ, κι αν ο ΠΑΟΚ απόψε στην Τούμπα κάνει το γρήγορο γκολ, επιτόπου οι αντίπαλοι θα προσαρμόσουν διαφορετικό αγωνιστικό ύφος στο γήπεδο απ’ αυτό που είχαν σχεδιάσει οι δυο προπονητές.

Δεν υπάρχει φαβορί. Το μόνο σίγουρο είναι το 2-1 της περασμένης εβδομάδας στο Κράσνονταρ. Αποτέλεσμα ''θεωρητικά'' ευνοϊκό για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ και ανατρέψιμο για τους γηπεδούχους. Η αναμέτρηση είναι για τα play-off του champions league, ο νικητής της παρτίδας μπαίνει στο σαλόνι, ο χαμένος δικαίωμα κυκλοφορίας έχει μόνο στην αυλή της πολυτελούς έπαυλης. Αυτό σημαίνει πως η ρεβάνς είναι στην κόψη του ξυραφιού.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΟΚ ΓΚΕΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ... , ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ