ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Ο μόνος που κραταέι τη… ψυχραιμία του στον Παναθηναϊκό είναι το αφεντικό. Και έχει τα δίκια του ο άνθρωπος. Αν με την πρώτη αποτυχία χάσει τα νερά του, πως θα κουμαντάρει τις επιχειρήσεις του; Καταστροφή είναι το αφεντικό να χάσει την αυτοσυγκέντρωση του και χωρίς να το καταλάβει να μείνει έξω από τις κερδοφόρες μπίζνες.

Ο Καρλίτος είναι μπουκαδόρος, γι’ αυτόν τον πληρώνουν στον Παναθηναϊκό, η ομάδα είναι πίσω στο σκορ, απειλείται με ήττα, και ο παικταράς τρέχει να κτυπήσει… κόρνερ. Αντί να στηθεί στην καρδιά της περιοχής του Άρεως, για να φάει σκώτια. Λέμε ένα από τα απίθανα που έγιναν στο 0-1 του ΟΑΚΑ.

Στο παιχνίδι προετοιμασίας στο Κορωπί, με την Λαμία, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, χάνει ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής Πογιάτος (φώτο) μόνο τα κλάματα δεν βάνει. Απίστευτο. Αντί να δώσει κουράγιο στους παίκτες, Πιστεύω σ’ εσάς, Δεν τρέχει κάστανο, αυτός ζητούσε ηθική υποστήριξη από τους… παίκτες. Αδιανόητα πράγματα, για ΠΑΕ επιπέδου Παναθηναϊκού.

Και σκάει η ήττα 1-0 από τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Για δάκρυα είναι στο μαγαζί. Στα αποδυτήρια και στα γραφεία τους έχει πιάσει τρέμουλο. Τι άλλο μας περιμένει στη συνέχεια του έργου. Από την άλλη, έχεις και τους σεσημασμένους βαζέλους δημοσιογράφους που έχουν τους προσωπικούς τους λόγους και βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν χολή και πύον, και δένει η μουσταλευριά στο κλίμα της ομάδας.

Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ Ο ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΚΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ