Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ

 

Για κλωτσές ήταν ο Άρης στο ματσάκι με τον Παναθηναϊκό. Αδικαιολόγητος για την απογοητευτική του εμφάνιση. Έκανε ένα γκολ μόνο, και πήρε την νίκη διότι ο αντίπαλος ακόμα ψάχνεται να βρει τα πατήματα του. Πειραματίζεται ο έτσι Πογιάτος να διορθώσει την κατάσταση στην… καμένη γη που ο φουκαράς παρέλαβε από τον Δώνη.

Αφήνουμε στην άκρη τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του δεν θα ήταν έκπληξη να κέρδιζε και με 4-0, όπως στο παιχνίδι του περασμένου πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη. Πως, όμως, να επαναλάβει το ίδιο όταν χθες έκανε μόνο μια ευκαιρία. Και αν ήταν άλλη ομάδα απέναντι του, όχι ο Παναθηναϊκός των Αλαφούζου- Ρόκα- Πογιάτος, από τέτοια ευκαιρία δεν θα σκόραραν τα αρειανά.

Μη στεκόμαστε στο αποτέλεσμα. Στην εκτός έδρας νίκη. Ο Άρης θριαμβευτικά απέτυχε. Αν συνεχίσει έτσι θα πάρει την κατηφόρα στη βαθμολογία. Ομάδα κορυφής δεν δείχνει τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο, σαν τον Άρη κόντρα με τον προβληματικό Παναθηναϊκό. Από μια ομάδα που ξεχώριζε μόνο ο Μακέντα, που έπαιξε… αλλαγή.

Διαβαστε ακομα:

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ