ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΓΙΑΤΟΣ ΚΑΙ ΡΟΚΑ

 
Φτου κι απ' την αρχή είναι το έργο στον Παναθηναϊκό. Επόμενο. Ο νέος προπονητής δεν κλήθηκε να δώσει ''συνέχεια'' στην ομάδα που δούλεψε ο προηγούμενος για δυο χρόνια. Αν ήταν να συνεχιστεί το ίδιο πλάνο, να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός που ξεκίνησε με τον Γιώργο Δώνη, δεν θα τον έστελναν τον άνθρωπο. 
Θα ήταν, λοιπόν, έκπληξη ο νέος προπονητής να βασιστεί στα ''μωρά'' του Δώνη. Σε ομάδα που ήταν Έλληνες στην πλειοψηφία της ενδεκάδας. Να, γιατί σήμερα βλέπει κανείς να... σνομπάρονται παίκτες που αποτελούσαν το μέλλον του Παναθηναϊκού. Χατζηγιοβανηδες, Μπουζούκηδες και σία.
Δηλαδή, τι; Ο Πογιάτος να μη... δείξει ποιος είναι και να κάνει αβάντα στον συνάδελφο Δώνη; Ε, όχι, αυτά δεν γίνονται. Ο Ισπανός προπονητής ανθρώπινο και επαγγελματικό είναι να επιδιώκει να βάλει τη δική του προσωπική σφραγίδα.
Κακώς τα βάζουν με τον Ντάνι Πογιάτος. Και ακόμα πιο κακώς να αποτελεί κεντρικό στόχο επικρίσεων ο Τζάβι Ρόκα. Και οι δυο είναι υπάλληλοι της ΠΑΕ. Την ευθύνη την έχει το αφεντικό. Ο Αλαφούζος. Αυτός πληρώνει. Αυτός αποφασίζει. Ο Ρόκα εισηγείται. Ο Πογιάτος εφαρμόζει αυτά που μπορεί και όσα μπορεί.
Όταν λέμε ότι πληρώνει το αφεντικό, το κάθε αφεντικό ΠΑΕ, δεν εννοούμε ότι πληρώνει για να... ξοδεύεται. Πληρώνει με στόχο να πάρει πίσω τα λεφτουδάκια του και να κερδίσει από πάνω. Θεμιτό. Θεμιτότατο. Το αφεντικό, το κάθε αφεντικό, πληρώνει τόσα όσα θαρρεί πως αξίζει να επενδυθούν στη ντόπια ποδοσφαιρική αγορά. Αν ο συγκεκριμένος Αλαφούζος δεν ξέρει να κάνει επιλογές ανθρώπων- κλειδιά στην ΠΑΕ, τη ζημιά πληρώνει και ο ίδιος και η ομάδα.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΠΟΓΙΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗ!