ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΠΟΓΙΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗ!

 

Να το ξεκαθαρίσουμε, παρακαλώ. Ο 42χρονος Καταλανός προπονητής Ντανιέλ Πογιάτος ήταν στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σε πόστο ΑΣΧΕΤΟ με τα καθήκοντα σήμερα στον Παναθηναϊκό. Στην καστιλιάνικη Ρεάλ ο άνθρωπος ήταν στις ακαδημίες, στις ηλικίες Κ-19, Κ-17, Κ- 13 κλπ. Ποτέ ο Ντάνι Πογιάτος, η επιλογή του επίσης Καταλανού Τσάβι Ρόκα, δεν κάθισε σε πάγκο πρώτης ομάδας.

Αυτό που ξεκαθαρίζουμε είναι ότι δεν έχει σχέση η δουλειά του προπονητή στα φυτώρια ή τα τμήματα υποδομής σε μια ΠΑΕ, με την ευθύνη του κανονικού προπονητή, οποίος διαχειρίζεται αγωνιστικά επαγγελματίες στο κανονικό πρωτάθλημα κάθε χώρας. Στη φώτο, ο Πογιάτος με πιτσιρικάδες των ακαδημιών της Ρεάλ.
Προσθέτω και τούτο. Ο προπονητής των πιτσιρικάδων, που προετοιμάζονται να εξελιχθούν σε επαγγελματίες ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για το τι κάνει η ομάδα του στο πρωτάθλημα Κ- 15 ή Κ-19. Αυτό που τον ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ είναι να παρακολουθεί την πρόοδο κάθε μικρού, αν προσφέρεται να γίνει καλύτερος. 

Τότε γιατί ο Αλαφούζος δέχθηκε την εισήγηση του Ρόκα να αναλάβει διάδοχος του Δώνη ο άπειρος αλλά και άσχετος Πογιάτος; Δεν καταλάβατε! Οι Αλαφούζος- Ρόκα δεν υπολογίζουν για την κανονική ομάδα τον Πογιάτος. Τον έφεραν για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Και προς το παρόν τον… δοκιμάζουν στην ομάδα του πρωταθλήματος.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΈΝΟΥ