ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ

 

Αιφνιδίασε ο Παναθηναϊκός με τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Μαουρίσιο (αριστερά, στη φώτο). Τι, δηλαδή, να μην πάρει έναν ακόμα πρώην του ΠΑΟΚ; Από τα αζήτητα του ΠΑΟΚ είναι η σωστή κουβέντα. Μετά τον Πούγγουρα, που τον έδωσαν δανεικό δεξιά κι αριστερά, πριν τον πάρει ο Παναθηναίκός, ήρθε η σειρά του 32χρονου Μαουρίσιο που δεν τον χρειαζόντουσαν άλλο στην Τούμπα.

Και ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού πέρασε για κάποιους μήνες στον ΠΑΟΚ και έφυγε, δηλαδή τον έφυγαν, αλλά ο άνθρωπος δεν χάθηκε. Μετά τον ΠΑΟΚ πήγε Κατάρ και Σαουδική Αραβία, και στη συνέχεια σ’ άλλες δέκα ομάδες σε Γαλλία και Βέλγιο.

Το ρίσκο. Να πάρει η ΠΑΕ τελειωμένο από ανταγωνιστή, τον ΠΑΟΚ, κι ο παίκτης να κοστίσει στα δυο χρόνια που έκανε συμβόλαιο, στη σούμα ενάμισυ εκατομμύριο. Το ρίσκο.

Αντιληπτό ότι ο Μαουρίσιο αγοράστηκε για να παίξει, δεν είναι επένδυση. Δεν έχει τύχη να μεταπωληθεί στη διάρκεια του συμβολαίου του, άρα όλα τα λεφτά που θα δοθούν για πάρτη του, αξίζουν μόνο αν βοηθήσει την ομάδα να πιάσει τους αγωνιστικούς στόχους της. Κι αν δεν παίξει ο Μαουρίτσιο, τι χαμπάρια; Αν δεν βγάλει τα λεφτά του, αυτά που θα εισπράξει, μέχρι τα 34 του χρόνια.

Ρίσκο. Είπαμε. Οι ζαριές είναι συνολικά 21στο μπαρμπούτι. Που θα κάτσει στην κουβέρτα η ριξιά για τον Μαουρίτσιο;

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΜΠΟΛΟΝΙ