ΓΙΑΤΙ Ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ… ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

 

Στη φωτογραφία ο μεγάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ με πράσινη φανέλα. Είναι δυνατόν ο Πορτογάλος, ο οποίος όπως ο ίδιος έλεγε και ξανά έλεγε, και ξανά μανά έλεγε Μόνο ΠΑΟΚ, Για πάντα ΠΑΟΚ, Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, και άλλα τέτοια συγκινητικά και συναισθηματικά να συνεχίσει τη μπάλα σ’ άλλη ομάδα; Η φωτογραφία είναι όταν στο παρελθόν, την περίοδο 2012-17, ο Βιεϊρίνια έπαιζε στη γερμανική Βόλφσμπουργκ.

Τον προσεχή Ιανουάριο ο Αντρέ Βιεϊρίνια συμπληρώνει τα 35 χρόνια. Επόμενο ήταν ο ΠΑΟΚ να προβληματιζόταν αν θα ανανέωνε το συμβόλαιο έστω κι αν ο παίκτης θεωρούνταν σημαία, λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του. Κι αν γινόταν αυτό για λόγους τιμητικούς, με τι χρήματα; Όχι, βέβαια, με το ποσό κοντά στο ενάμισυ εκατομμύριο το χρόνο σύμφωνα με το τρίχρονο συμβόλαιο του 2017.

Έλα, όμως, που ο Βιεϊρίνια δεν έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του και άνθρωπος του έκανε επαφή με τον Παναθηναϊκό. Ο Αλαφούζος, όμως, σ’ αυτή τη φάση έχει ανοικτή γραμμή με τον Ιβάν Σαββίδη. Έτσι συμβαίνει με τους μεγάλους και… συναδέλφους καναλάρχες. Σήμερα φιλιούνται στο στόμα, που λέει ο λόγος, αύριο είναι στα μαχαίρια. Και χθες δυο που σκυλοβρίζονταν δημοσίως και επισήμως, μετά προχωρούν λες κι είναι συνεταιράκια.

Τηλέφωνο Αλαφούζος στον Ιβάν. Το και το με τον Βιεϊρίνια, έχεις πρόβλημα να τον πάρω στον Παναθηναϊκό. Ο συνάδελφος Σαββίδης είπε αυτό που είπε και ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε καμιά συνέχεια στην περίπτωση του Πορτογάλου.

Γιατί, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν βλέπει με καλό μάτι τον παίκτη μ’ άλλη φανέλα; Επειδή αιωρείται το παραμύθι ότι η ομάδα είναι ιδέα, έρωτας, θρησκεία και άξια να δεθεί μαζί της ένας ποδοσφαιριστής. Χαζά πράγματα για πολύ χαζούς αυτά που είπε ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ότι η πόρτα της ομάδας είναι ανοικτή στον… Αντρέ. Έπρεπε να αποκαλέσει τον Βιεϊρίνια ως Αντρέα, είναι πιο ελληνικό, πιο παοκτσήδικο και πιο πασοκικό.

Διαβαστε ακομα:

ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ!