Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ

 
Πήγαν στο πορνείο δυο παλληκαρόπουλα και ήρθε η σειρά να ''περάσει'' ο ένας από τους δυο. Τέλη δεκαετίας του '50, τότε που στα ''σπίτια'' δούλευαν και δυο και τρεις γυναίκες, και οι ''επισκέπτες'' περίμεναν σ' ένα μικρό χωλάκι μέχρι κάποια ξεπετάξει τον προηγούμενο πελάτη. 
 
Μετά από δευτερόλεπτο ο λεβέντης σκέτος ταύρος αφ' ότου όρμησε στο δωμάτιο δεξιά, επιστρέφει στο φιλαράκι του απογοητευμένος: ''Σάλτα να φεύγουμε, ρε, πέσαμε σε γριά... ''. Πράγματι η πόρνη ήταν εξηνταφεύγα μέσα στο νερό. Δεν είχαν φτάσει μέχρι την πόρτα, όταν άκουσαν την τσατσά του μαγαζιού να τους φωνάζει:
 
- Καλά, δεν σας έμαθε ο μπαμπάς σας ότι η γριά κότα έχει το ζουμί;
 
Είναι η διεθνής ατάκα με την οποία αναγνωρίζεται ότι πιο μαγκιόρα ερωμένη είναι η ... άρα, σαραντάρα, πενηντάρα, εξηντάρα και βάλε. Κέρδισε 2-1 εκτός την Ίντερ η Μίλαν με δυο γκολ της γριάς Ιμπραίμοβιτς. ''Ζουμί'' στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ και ο Ζλάταν συνεχίζει να πυροβολεί.
 
Άφησα στη μέση την ιστορία στο μπουρδέλο. Παράλειψη να μην αναφέρω τι απάντησε ο μόρτης στην τσατσά: ''Να πηδήξουμε ήρθαμε, όχι να πιούμε σούπα''.
 
Αρχές Οκτωβρίου ο Ζλάταν συμπλήρωσε τα 39 και αφού ξεπέρασε τον κορονοϊό ήδη περπατάει στα 40.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ… ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ