ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟΝ… ΤΡΑΜΠΙΣΜΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜE

 
Ο Ολυμπιακός κάνει πρωταθλητισμό. Να ξέρουμε τι λέμε. Αξιόπιστο και αποτελεσματικό πρωταθλητισμό. Να καταλαβαίνουμε αυτά που βλέπουμε. Ο Ολυμπιακός θα πάρει οπωσδήποτε τα παιχνίδια που χρειάζεται, σαν κι αυτό χθες με τον ΟΦΗ εκτός έδρας. Κι αυτή είναι η διαφορά του από τις άλλες ομάδες, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που περισσότερο φιλολογικά φλερτάρουν με την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζορίζονται να πάρουν το κάθε ματς, δεν τα έχουν όλα στο τσεπάκι τους, όπως ο Ολυμπιακός. Γι’ αυτό ο πρωταθλητής είναι το φαβορί να ξαναπάρει τον τίτλο. Και ευτυχώς να συμβεί αυτό, τουλάχιστον να γλυτώσουμε από την… οργή του Μαρινάκη. Που όταν χάνει πρωτάθλημα, ακόμα κι ένα ματς μόνο, όλα του φταίνε. Οι σκοτεινοί εχθροί του Ολυμπιακού βάζουν τρικλοποδιά στον θρύλο.

Τραμπισμός! Πριν χάσει, δηλαδή πριν βγει το αποτέλεσμα από την κάλπη, ο Ντόναλντ Τραμπ έβγαλε σκάρτες τις εκλογές. Ότι έγιναν αλεπουδιές από τους αντιπάλους. Ποιος Τραμπισμός; Αυτό είναι καραμπινάτη νεοελληνική πατέντα. Στην πολιτική, στο ποδόσφαιρο, παντού.

Όλες οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, έτσι και χάσουν το πρωτάθλημα, μια ζωή είναι στη λίγδα. Στην κακομοιριά. Τους αδικήσανε. Λες και είναι ομάδες γειτονιάς. Και κάποιοι άλλοι, ισχυροί και μαφιόζοι, τους σαμποτάρανε. Οι ίδιοι είναι άσπιλοι, παρθένες, καλογριές, ουρσουλίνες, αλλά το παρασκήνιο τους την έφερε μπαμπέσικα.

Την έννοια του Μεγάλου τη ξεφτυλίζουν δεκαετίες οι… μεγάλες ελληνικές ομάδες. Αυτές που κάνουν πρωταθλητισμό. Και τα μεγάλα κόμματα, αυτά που κάνουν κυβέρνηση. Στην ίδια γραμμή και ο Μαρινάκης. Παίρνει το πρωτάθλημα, όλα πεντακάθαρα. Το χάνει, βρωμάει το πράμα απ’ όπου το πιάσεις.  

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ