Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ… ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

 

Αυτό δεν ήταν ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η διαφορά ήταν τόσο μεγάλη ανάμεσα στους δυο αντιπάλους, τον Ολυμπιακό και την Μάντσεστερ Σίτυ, που ο θεατής υποψιαζόταν πως πρόκειται για εσωτερικό διπλό ομάδας στην καθημερινή προπόνηση. Η πλήρης επαγγελματική ομάδα από τη μια και από την άλλη ένα τσούρμο με πιτσιρικάδες των ακαδημιών. Μήπως η αγγλική ομάδα δεν αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Ελλάδος, αλλά μια μικτή μεταναστών, ερασιτεχνών από Συρία, Πακιστάν και Αφγανιστάν.

Δεν υπήρχε στο γήπεδο ο Ολυμπιακός. Έφαγε μόνο ένα γκολ, αλλά δεν… διακρίθηκε αμυντικά. Κακή, πολύ κακή η αμυντική του λειτουργία. Το φτωχό σκορ που αδικεί την Σίτυ οφείλεται στην πολυκοσμία των γηπεδούχων μπροστά από τον τερματοφύλακα τους.Τον διακριθέντα Σα (φώτο)..

Στην περιοχή του Ολυμπιακού δεν υπήρχε όχι χώρος, ούτε χαραμάδα για να περάσει αντίπαλος. Όλος ο κόσμος ήταν πίσω, ο Ολυμπιακός δεν ήταν ομάδα κανονική με μέσους και επιθετικούς. Όλοι οι παίκτες κατέβηκαν από το πούλμαν της άμυνας.  

Τι απαιτήσεις να έχει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός με την εικόνα που παρουσίασε; Μετά το 88 μια κεφαλιά και ένα σουτ. Αυτός ήταν όλος ο Ολυμπιακός, χωρίς και από τις δυο αυτές ''φάσεις'' η μπάλα να φτάσει στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

 Διαβαστε ακομα:

ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΙΤΥ