ΣΤΟ ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ!

 

Πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, σπουδαίο τρίποντο του Άρεως και θρίαμβος όσων ασχολούνται πρώτα με τη διαιτησία και μετά με το ποδόσφαιρο. Νίκη, τεράστια νίκη αυτών που δηλητηριάζουν την ατμόσφαιρα με τις διαμαρτυρίες και καταγγελίες για τα κοράκια πριν και μετά τον αγώνα. Πλέον και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Συνέβη και χθες. Πολύ πριν τελειώσει το ντέρμπυ στο Βικελίδης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που είχε πρωτοστατήσει να έλθουν ξένοι διαιτητές, έκανε επίσημη ανάρτηση στα social media και καταφέρεται στον Ολλανδό διεθνή διαιτητή Μπας Νιχάουζ (φώτο).

Δεν έχει καμιά σημασία αν το πέναλτυ, με το οποίο πήρε το ντέρμπυ ο Άρης ήταν πέτσινο, που ήταν. Ούτε αν ήταν ή δεν ήταν το άλλο ή τα άλλα που έπνιξε. Σημασία έχει ότι νομιμοποιούνται ηθικά όλοι όσοι θα επανέλθουν με νέες κατηγορίες κατά της διαιτησίας, ακόμα και του VAR, αφού τα σκάνδαλα και τα χειρουργεία δεν έχουν σταματημό.

Αντιληπτό, ότι οι υποψίες για τους διαιτητές δεν σταματούν στις μαυροφόρες, ντόπιες και ξενόφερτες. Πίσω τους δρούνε οι εγκληματικές οργανώσεις, οι παράγκες, οι συμμορίες, τα συνδικάτα του εγκλήματος. Χωρίς αυτά τα μαφιόζικα συστήματα δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Τα έχουν ανάγκη.  

Διαβαστε ακομα:

Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΦΥΡΙΚΤΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ