ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ, ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ;

 
Έχει δίκαιο ο ΠΑΟΚ που μιλάει για ύποπτη και στημένη διαιτησία στο ντέρμπυ με τον Άρη. Το κοράκι από την Ολλανδία στο γήπεδο έκανε ό,τι γούσταρε. Τους έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνη τους κανονισμούς. Δίκαιο έχει ο ΠΑΟΚ, αλλά δικαίωμα να διαμαρτύρεται δεν έχει. Να τα βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά.
 
Τσεπώνει κοντά τρία χιλιάρικα ο ένας Ολλανδός που κάθισε στο VAR του παιχνιδιού Παναθηναϊκού- ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στη Λεωφόρο και την επομένη μέρα ντουμπλάρει το χαρτζηλίκι στο Βικελίδης για το Άρης-ΠΑΟΚ. Η κονόμα. Και στο ματς ξηγιόνται όπως... αποφασίζουν στη Ελλάδα των Μάου Μάου.
 
Ολλανδός, αλλά από το σολάριουμ στη φάτσα μάλλον με ινδιάνος  μοιάζει ο Νιχάουζ που σφύριξε το ντέρμπυ της Θεσσαλονίκης. Χθες έκανε σκι στα χιόνια και παρ' ό,τι μεγαλωμένος μέσα σε κτηνοτροφικές μονάδες, γάλατα, τυριά και ζαμπόν, μόνο ασπρουλιάρης δεν φαινόταν. Και στο μαλλί κάργα μπιλκρήμ. 
 
Μιλάμε σοβαρά. Όταν παοκτσήδες κι άλλοι παραπονούμενοι βάλανε κολλητούς και διαπλεκόμενους να πειστεί η κυβέρνηση Τσίπρα να δεχθεί τους ξένους διαιτητές, πάει πολύ να γκρινιάζουν και με τα λαμόγια της ευρωπαϊκής διαιτησίας. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ!