ΞΕΦΟΡΤΩΣΤΕ... , ΧΩΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΑΖΑ!

 

Σε λίγο θα ξεκινήσει το ματς ΑΕΚ- Ολυμπιακός. Είμεθα στην… αναμονή, όχι βέβαια του αγώνα, αλλά τι να ‘ναι εκείνο που θα προκαλέσει φρέσκο υλικό, αχνιστό μόλις και θα βγει μαγειρεμένο από την κουζίνα του πρωταθλήματος. Τι, δηλαδή; Να μη σκάσει η… έκπληξη, να μη βρωμίσει η ατμόσφαιρα από τη μπόχα μετά τη λήξη ενός ντέρμπυ. Μάλλον απίθανο. Ασυνήθιστο. Αυτή η κολώνια κρατάει χρόνια, δεκαετίες. Μιλάει η Ιστορία.

Στο Άρης – ΠΑΟΚ γεννήθηκε το νέο έργο, ένα καινούργιο σήριαλ στο ντόπιο πρωτάθλημα. Μετά την πολυϊδιοκτησία της ΠΑΕ Ξάνθης, που κατήγγειλε τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, η ΠΑΕ του Μαρινάκη έριξε κι άλλη ντουφεκιά. Δωροδοκία του τερματοφύλακα του Άρεως από την ΠΑΕ του Σαββίδη.

Και στο μέτωπο της… διαιτησίας καμιά ησυχία. Ο ΠΑΟΚ λέει ότι ο Ολλανδός διαιτητής ήταν στημένος, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ότι ήταν πέναλτυ αυτό που δόθηκε στον Άρη, και δεν ήταν το άλλο που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το πρωτάθλημα τους. Μπάζα στα μπάζα. Άχρηστα πάνω στα άχρηστα. Σκουπίδια για τη χωματερή ξεφορτώστε τα στη σέντρα του πρωταθλήματος.

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ, Ο ΠΑΟΚ Η Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;