ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΦΟΡΑΕΙ, ΟΧΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ

 

Για να ανανεώσει ο παίκτης η ΠΑΕ του προτείνει π.χ. πεντακόσα το χρόνο και έχετε την απαίτηση να υπογράψει όταν έχει προσφορά ένα εκατομμύριο από άλλο μαγαζί; Κι αν τον δείτε αύριο σε άλλη ομάδα και αντίπαλο στη δική σας αγαπημένη θα τον κράξετε για… προδότη; Ρε, πάτε καλά;

Ο παίκτης παίζει για δυο λόγους. Ο ένας γιατί αυτή είναι η δουλειά του, αυτό ξέρει να κάνει για να βγάζει το ψωμί του. Και ο άλλος λόγος είναι τα λεφτά. Που σημαίνει ότι ο παίκτης δεν ανήκει σε καμιά ομάδα, σε καμιά καψούρα της εξέδρας, παρά μόνο στον εαυτό του και στο ποδόσφαιρο. Κατανοητό; Κατανοητό είναι για τον μαστούρη οπαδό, αλλά δεν το… καταλαβαίνει.

Δεν είναι δικός σου ο παίκτης, μικρέ. Εντάξει, μεγάλος είσαι σε ηλικία, αλλά επειδή είσαι οπαδός φανατίλα συμπεριφέρεσαι σαν μικρό παιδί. Ο γκαγκά. Επειδή, δηλαδή, φόρεσε τη φανέλα της ομαδάρας σου δεν σημαίνει ότι και την παντρεύτηκε. Φανέλα είναι, ένδυμα εργασίας, όχι νυφικό. Συμβόλαιο για ένα άλφα διάστημα υπέγραψε, δεν πήγε στην εκκλησία για γάμο με παπά και κουμπάρο.

Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΓΑΜΑ ΕΘΝΙΚΗ