ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΝΑΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 
Έρχεται ο παικταράς στην Ελλάδα για λογαριασμό της τάδε ομάδας και αμολάει την παπαριά του. Γιατί, όχι. Στους άρρωστους απευθύνεται. Μεταξύ μας όχι μόνο στη φανατίλα της ομαδάρας. Υπάρχουν και νορμάλ οπαδοί που γουστάρουν να το ακούσουν. Ότι ο νέος ήρθε κεφάτος και ορεξάτος και πεινασμένος για τίτλους.
Έτσι και ο Κολομβιανός Χάμες Ροντρίγκες. Ήρθα να πάρω πρωτάθλημα είπε. Κάτι τέτοιο, δεν είπε ότι θέλει κούπα ευρωπαϊκή. 
Ο Ολυμπιακός είναι το μονόπωλιο της Ελλάδος στα πρωταθλήματα. Δεν έχει ανάγκη κανέναν Χάμες Ροντριγκες. Ο οποίος τα ίδια θα έλεγε, την ίδια κασέτα, αν υπέγραφε στον Παναθηναϊκό. Χάλασε η μεταγραφή του στους πράσινους και, τελικά, θα πάρει το πρωτάθλημα με τους κόκκινους. Έστω κι αν ο ίδιος δεν καταφέρει να μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα. 
Νόμος. Άγραφος νόμος στο ποδόσφαιρο, πολύ περισσότερο στον καιρό μας. Ξέχνα την σούπερ ξεχωριστή περίπτωση Μαραντόνα με την Νάπολι. Ο Αργεντινός πήρε το πρωτάθλημα με τη Νάπολι το 1985, πριν 35 χρόνια. Εποχές ξεχασμένες και ξεπερασμένες.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον άγραφο νόμο της μπάλας ουδείς παικταράς, και ο καλύτερος στον κόσμο, δεν είναι σε θέση μόνος του να πάρει τίτλο για πάρτη της ομάδας του. Είναι αδύνατον. Δυνατόν, όμως, είναι να υπόσχεται ο κάθε Χάμες (φώτο) ότι εγώ θα καθαρίσω για να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ...