Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ...

 
Το πέντε στα πέντε δεν είναι κάτι που δεν το ζυγίζεις. Είναι πολύ σημαντικό, αν βέβαια ο Παναθηναϊκός συνεχίσει με το ίδιο τέμπο. Να χτυπάει κάθε παιχνίδι και να αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο σαν Παναθηναϊκός. Τον ΠΑΟΚ, για παράδειγμα την προσεχή αγωνιστική.
Η διακοπή του πρωταθλήματος περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα ωφελεί τον Παναθηναϊκό της κορυφής και των 15 βαθμών. Γιατί; Είναι και το ψυχολογικό κομμάτι. Δηλαδή; Δίνει χρόνο να χωνέψουν οι πράσινοι ότι δεν τους λείπει τίποτα σε σύγκριση με τους αντιπάλους τους. Όλα είναι με το μέρος τους, άρα αξίζει να συνεχίσουν όχι απλά για μια καλύτερη σαιζόν. Μια καλύτερη θέση στη βαθμολογία.
Αληθινός πρωταθλητισμός σημαίνει προχωράω πρώτος διότι αισθάνομαι πως είμαι καλύτερος, εγώ αξίζω περισσότερο, όχι διότι με ευνοούν οι περιστάσεις, οι μειονεξίες των άλλων. Και ο υποψήφιος πρωταθλητής δεν ασχολείται η δεν δείχνει πως ασχολείται με τους άλλους αντιπάλους. Για ποιο λόγο; Το ουσίας παιχνίδι πρωταθλητισμού στο ποδόσφαιρο δεν έχει μεγάλη σχέση με εντυπώσεις επικοινωνιακού τύπου. 
Από τον Παναθηναϊκό κι μόνο απ' αυτόν εξαρτάται αν το 2023 είναι η χρονιά του.  
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ...