ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΤΣΕΛ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ

 
Το μάθατε; Αν δεν το ακούσατε ακόμα, αν δεν το μάθατε, να το επαναλάβω. Αυτό που λένε οι δημοσιογράφοι περί τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ επέστρεψε, όχι απλά ήρθε, επέστρεψε ο Ισπανός, για να φτιάξει ομάδα τον πρωταθλητή. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που είχε έρθει ο συμπατριώτης του Κορμπεράν. Ο οποίος Κάρλος Κορμπεράν είχε έρθει, δεν είχε επιστρέψει. Να λένε σωστά πράγματα.
Έτσι που λες. Στόχος να φτιάξει ομάδα ο Ολυμπιακός. Γι' αυτό απολύθηκε ο προπροηγούμενος Πέτρος Μαρτίνς. Γι' αυτό είχε προσληφθεί ο προηγούμενος Τσάρλς Κορμπεράν. Γι' αυτό... επέστρεψε ο Μίτσελ. 
Ο οποίος Μίτσελ εργάζεται σκληρά. Τα έχει πάρει όλα επάνω του. Και το άλλο, το πιο σπουδαίο, να μην το λησμονησω. Θρυλάκιας, οπαδός του θρύλου δήλωσε ο... επιστρέψας Μίτσελ. Δεμένος συναισθηματικά και ερωτικά με τον Ολυμπιακό. 
Το ερώτημα είναι γιατί δεν τον... επέστρεψαν μετά τη χρεοκοπία της συνεργασίας με τον Πορογάλο Μαρτίνς. Γιατί ξέχασαν τον θρυλάκια Μίτσελ. Ο ίδιος φταίει. Είχε κρυφτεί και δεν τον έβλεπαν. Τον έψαχναν από τον Ολυμπιακό και δεν τον έβρισκαν. Τέλος καλό, όλα(;) καλά.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ... ΣΤΡΙΨΕΙ