ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ... ΑΚΗ

 


Αληθινό. Το έζησα από πρώτο χέρι. Με επιχειρηματία, πρώην δημοσιογράφο, κυπριακής καταγωγής, είμαι σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, πολύ πριν βγουύν στη φόρα οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Άκη Τσοχατζόπουλου. Την ώρα του φαγητού, στο κινητό του άλλου Τσοχατζόπουλος Άκης.

Απίστευτο! Ο πρώην υπουργός, ο Νο2 στο ΠΑΣΟΚ, ο παραλίγο αυτός πρωθυπουργός αντί του Σημίτη, δεν το είπε στα ίσια, τηλεφωνικώς, αλλά άφησε να εννοηθεί πώς έχει πρόβλημα οικονομικό. Πώς δεν θα έλεγε «όχι» αν ο άλλος, αυτός με τον οποίον ήμουν για φαγητό, τον διευκόλυνε μ’ ένα ποσό. Στο στυλ δανεικό κι αγύριστο.

Πέφτω από τα σύννεφα. «Ο Άκης μπατήρης!» απορώ στον άλλον. «Έχει βρωμίσει η πιάτσα, μόνο μυστικό δεν είναι στο ΠΑΣΟΚ, ότι ο Τσοχατζόπουλος είναι η πρώτη αρπάκτρα».

-Ο Άκης είναι φίλος μου, δεν μπορεί να μου λέει ψέματα. Έχει οικονομικό πρόβλημα.

Αυτό άκουσα από το στόμα του άλλου.Πέρασε ο καιρός, βγήκε όλο το πύον από τις βρωμοδουλειές με τα εξοπλιστικά, το ξέσκισμα που έκανε ο Τσοχατζόπουλος σε εκατομμύρια ευρώ, μπήκε φυλακή, για να καταλήξει το έργο στο απίθανο. Να μην υπάρχουν διακόσα ψωροχιλιάρικα για τον εκτός συναγωνισμού μιζαδόρο. Να δώσει την εγγύηση και να βγει έξω.

Παραμύθι του Άκη; Έχει τα άντερα του στην άκρη και λέει είμαι άφραγκος για να επιμένει στην αθωότητά του. Εγώ που πάντα τον θεωρούσα της πλάκας άτομο τον Τσοχατζόπουλο, άλλο ότι ήταν απατεώνας, θαρρώ πώς λέει την αλήθεια. Είναι σασί, δεν έχει μία. Έκανε αρπακτές και δεν είχε ούτε ηλικία 17χρονου για να νοικοκυρέψει το μαύρο χρήμα του.Του τα φάγανε οι πονηροί απατεώνες συνεργάτες του.


Διαβάστε ακόμα:

ΕΤΣΙ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ