Η “ΓΙΑΛΤΑ” ΤΩΝ ΜΗΝΤΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΩΚΗΣ

 

Ντουγρού για νέα τζάκια πάει η δουλειά. Και επειδή είναι κομματάκι δύσκολο οι νέοι παίκτες στην πιάτσα να κτίσουν από την αρχή καινούργια “μαγαζιά εξουσίας”, την πεφτούν στα χρεοκοπημένα παλιά τζάκια. Μετά το ΔΟΛ, που άρπαξε τον Μαρινάκης, κληρώνει ο Πήγασος, το έτερον μηντιακό θηρίο της διαπλοκής.

Και όπως μέσω ΔΟΛ ο “νταβατζής” της προηγούμενης εποχής που έληξε, έβαζε χέρι και στο Mega, κι όχι μόνον σ’ αυτό, έτσι στο εν λόγω κανάλι, αληθινό μοχλό εξουσίας, θα έχει λόγο ο επιχειρηματίας που τον άλλον μήνα θα πλειοδοτήσει στην εκποίηση του Πήγασου.

Αντιληπτό. Η διαπλοκή δεν πεθαίνει, τα τζάκια απλά ανανεώνονται, μ’ άλλα πρόσωπα και η... κυβέρνηση; Έλα! Μη χαλάμε την κουβέντα. Μαρινάκηδες και Βαρδινογιάννηδες τα είχαν βρει πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες των τραπεζών και ποιος υπολογίζει τους κομισάριους και τα αφεντικά τους στο σύριζα. Κι όχι μόνον οι Βαρδινογιάννηδες και Μαρινάκηδες, αλλά όσοι ψάχνονται να μπουν στο παιχνίδι.

Αντιληπτό. Το έργο είναι στη φάση ψησίματος. Ο ΔΟΛ έπεσε στα βράχια, όμως χωρίς να πάει το σκάφος σε ναυπηγείο θα ξαναβουτήξει στα ανοιχτά. Το ίδιο και ο Πήγασος, με Έθνος εξέτερα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ!