ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΘΩΩΝΟΥΝ

 

«Εδώ Πολυτεχνείο - Εδώ Πολυτεχνείο…» φώναζαν ως φοιτητές, οργισμένοι και επαναστατημένοι ενάντια στη δικτατορία και στην μεταπολίτευση έγιναν βουλευτές, συνδικαλιστές, υπουργοί, γενικώς οι νταραβερτζήδες που είχαν συμμετοχή εν ψυχρώ και συνειδητά στην καταστροφή της οικονομικής Ελλάδος. Μιλάει η Ιστορία, που δεν απαλλάσσει των ευθυνών όλους τους πεζοδρομιακούς αγωνιστές για ψωμί, παιδεία, ελευθερία, δημοκρατία, ισονομία, τέτοια που πουλάνε στο πόπολο.

Ο Αλαφούζος, λέει, πολέμησε για την εξυγίανση. Φαιδρότητες. Ο Αλαφούζος δεν σταμάτησε να διαμαρτύρεται για την διαιτησία για να δικαιολογεί τα χάλια της ομάδας του. Και, βέβαια, καμία εξυγίανση δεν έγινε, ούτε σταμάτησαν τα παράπονα για τα κοράκια.

Έβαλε λεφτά, πολλά εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος. Αυτό λέει κι έτσι πρέπει να είναι. Ο άνθρωπος δεν είναι απατεώνας, ούτε ψεύτης. Και λοιπόν; Μηδέν εις το πηλίκον το αποτέλεσμα.

Με τα πακέτα του ο καναλάρχης δεν κατάφερε να σώσει τον Παναθηναϊκό. Άρα, είναι ο ορισμός του ανίκανου. Του αποτυχημένου. Κι εγκατέλειψε την ανώνυμη εταιρεία στο έλεος της… Επιτροπής Σωτηρίας, στους βετεράνους ποδοσφαιριστές. Γραφικότητες.

Η Ιστορία δεν θα θυμάται τα λεφτά, όσα είναι αυτά, που τοποθέτησε ο Αλαφούζος στον κάδο χωρίς πάτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η Ιστορία θα γράψει ότι οδήγησε την ομάδα στην καταστροφή, στην ελεημοσύνη, στο άγνωστο.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ, ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΠΛΙΑ…