ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Εκεί έφθασε ο Παναθηναϊκός. Να παρακαλάει τους παίκτες στους οποίους χρωστάει να κάνουν υπομονή, μέχρι να τους πληρώσει τη μηνιάτικη δόση ο… Μπέργκ. Ο πρώην συμπαίκτη τους.

Τον Παναθηναϊκό περιμένεις να τον παρακαλάνε οι ποδοσφαιριστές. Όχι ο Παναθηναϊκός να τους έχει ανάγκη. Όχι να εξαρτάται από την… κατανόηση επαγγελματιών που μέχρι χθες δεν τους ήξερε και αύριο δεν θα έχει καμία επαφή μαζί τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν έχουν καμία σχέση με τον Μάρκους Μπέργκ που πλέον εργάζεται σε ΠΑΕ στα Αραβικά Εμιράτα. Ούτε ο Σουηδός συνάδελφος τους, ούτε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τους ρώτησε για τη μεταγραφή Μπέργκ στην Αλ Αϊν. Λογαριασμό θα τους έδιναν;

Έρχεται, όμως, ο Παναθηναϊκός και λέει στους απλήρωτους παίκτες: Στις 31 Ιανουαρίου το 2018 θα πάρω 725.000 ευρώ από την Αλ Αϊν και μ’ αυτά θα σας ξηγηθώ τη μισή δόση της κανονικής δόσης που σας οφείλω.

Τι γίνεται αν οι κελεμπίες δεν δώσουν τα λεφτά, αυτά τα 725 χιλιάρικα; Οι απλήρωτοι του Παναθηναϊκού θα τα βάλουν με τον... Μπέργκ και τις κελεμπίες, όχι με τον… Σιωπήλη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ