ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗ... ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

«... Θέλω να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και να σας πω ότι η οικονομία της Ελλάδας σύντομα θα καταστραφεί...», Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Χριστούγεννα 2006.

«Οι συνέπειες της διεθνούς οικονομικής κρίσης επηρεάζουν και τη χώρα μας, ωστόσο η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη χάρη στις μεταρρυθμίσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση...», Κώστας Καραμανλής στις 3 Μαρτίου 2008.
«...Σε περίπτωση που παρουσιαστούν δυσκολίες δανεισμού, το ελληνικό κράτος δεν θα μπορεί να βγει στις αγορές. Θα διατυπωθεί τότε η υπόδειξη ότι η λύση του προβλήματος θα πρέπει να επιζητηθεί με προσφυγή στο ΔΝΤ. Θα είναι μια ταπεινωτική εξέλιξη για την Ελλάδα, η πιο καταστροφική κατάληξη της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας...», Κώστας Σημίτη 18 Δεκεμβρίου 2008.

«Να γίνουν άμεσα 100.000 προσλήψεις στο Δημόσιο για να καλυφθούν οι ανάγκες σε υγεία, παιδεία και κοινωνική πρόνοια», Αλέξης Τσίπρας στις 21 Σεπτεμβρίου 2009.
«Προσπαθούμε να αλλάξουμε την πορεία του Τιτανικού. Δεν γίνεται σε μια μέρα...», Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υπουργός Οικονομικών στις 15 Φεβρουαρίου 2010.

«...Το όπλο μας είναι πάνω στο τραπέζι και οι κερδοσκόποι το γνωρίζουν. Έχουμε δίχτυ ασφαλείας...», Γιώργος Παπανδρέου στις 11 Απριλίου 2010.

Σα σήμερα, στις 23 Απριλίου το 2010, ο πρωθυπουργός Γιώργος του Ανδρέα Παπανδρέου ανακοίνωσε την υπαγωγή της Ελλάδας στο μνημόνιο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ