Ο ΙΒΑΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ… ΣΧΕΔΙΑ

 

Παραμυθιάζει τον κόσμο μ’ αυτά που γράφει ακόμα και ο δημοσιογράφος χωρίς δόλο. Εκείνος που δεν είναι στημένος, δεν είναι πονηρός, αλλά επειδή είναι της πλάκας ρεπόρτερ, δίνει μία εικόνα εκτός πραγματικότητας.

Γράφουν π.χ. ότι «Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αυτά κι εκείνα τα σχέδια στο open». Στο κανάλι που αγόρασε. Τι πιο αθώο; Ε, αυτή η αθώα «είδηση» θάβει μία αλήθεια που πιθανόν να δίνει φως. Να ανοίγει μάτια.

Ο Ιβάν, λοιπόν, δεν έχει κανένα σχέδιο. Ούτε για το κανάλι που αγόρασε, ούτε για την εφημερίδα, το Έθνος, που αγόρασε, ούτε για την ομάδα, που αγόρασε, τον ΠΑΟΚ. Τα σχέδια τα έχουν οι... υπάλληλοι του. Εκείνοι οι επιτελικοί καριερίστες που θέλουν να πετύχουν στην εφημερίδα και το κανάλι για πάρτη τους. Θεμιτό. Για να κονομήσουν. Για να δώσουν πόντους στο όνομα τους. Για να βελτιώσουν τη θέση τους στην αγορά. Θεμιτό.

Ο Ιβάν δεν έχει κανένα… σχέδιο. Το μόνο που έχει είναι τα λεφτά. Τώρα, γιατί ρίχνει πακέτα στα μήντια, αλλά και στην ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία του ΠΑΟΚ, χωρίς να τον καίει καν να βγάλει φράγκο, ε, αυτό δεν θα μας το πουν οι... δημοσιογράφοι. Θα το αντιληφθούν οι πονηροί αναγνώστες.


Διαβάστε ακόμα:

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ… ΣΚΑΚΙ