TO BIG BROTHER ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

 
Φάτσα εγκληματία. Τον κόβεις και για ροκ σταρ. Της σκληρής, της άγριας μουσικής, όχι τίποτα ποπ και κορν. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Και κάποιας ηλικίας, πατημένα τα 33, βάλε αβάτζο και οκτώ μήνες επάνω. Κι όμως η Μάντσεστερ, μια είναι η Μάντσεστερ, αυτή  η Γιουνάιτεντ, του προσφέρει συμβόλαιο με δέκα κολλαριστά για δυο χρόνια. Μια εικοσαρού στον τραπεζικό λογαριασμό του επιπλέον απ' όσα κονόμησε ο παίκτης στην καριέρα του. Να, γιατί να θέλουν πιτσιρικάδες να γίνουν ποδοσφαιριστές. 
Ο λόγος για τον Ουρουγουανό Έντισον Γκαβάνι. Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν το θέλει άλλο η ομάδα του, η Παρί Σαιν Ζερμέν. Αν τον ήθελε ακόμα η Παρί η τιμή του ινδιάνου θα ήταν πιο υψηλή. Και γαμώ το επάγγελμα, λοιπόν. Αυτό του ποδοσφαιριστή. Και κονομάς, και είσαι διασημότητα, και σε χειροκροτούνε τα πλήθη. 
Το 2007 έφυγε από την σικελιάνικη Πάλερμο ο Γκαβάνι, πήγε για άλλα τρία χρόνια στην Νάπολι πριν καταλήξει το 2013 στην παριζιάνικη ομάδα, συμφερόντων της βασιλικής οικογένεια του Κατάρ. Και το παιδί ακόμα φτουράει.
Για να εξελιχθεί σε ποδοσφαιριστή ικανό να υπογράφει συμβόλαια αξίας εκατομμυρίων κατανοητό πως απαιτούνται να διαθέτει τα κατάλληλα προσόντα. Και να έχει αποφασίσει να τα αξιοποιήσει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μπαίνουν, λοιπόν, κι άλλα πραγματάκια στην υπόθεση. Καμιά σχέση με reality, όπου τον νέο και την νέα θα την βοηθήσει η δημοσιότητα για να κάνει βήματα στο τραγούδι ή το μόντελιγκ.
Διαβαστε ακομα: