ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ

 

Πόσο αλήτης είναι ο πολιτικός που βουτάει μίζα; Αλήτης είναι, αυτό δεν συζητείται, το ερώτημα είναι πόσο; Δυστυχώς κανένας μαλάκας εφευρέτης δεν βρήκε το σχετικό εργαλείο, το αλητόμετρο. Εκτιμώ πως θα ήταν χρήσιμο, θα βοηθούσε πολύ.

Ο μεσίτης. Πολύ σοβαρή δουλειά. Προσφέρει έργο. Και σ' αυτόν που πουλάει και σ' εκείνον που θα αγοράσει οικόπεδο, σπίτι. Ο μεσίτης, ο μεσολαβητής, ο διαμεσολαβητής, ο μεσάζων. Ο κάθε ανάμεσα σε δύο πλευρές.
Ο μιζαδόρος, λέω εγώ, είναι γα κρέμασμα. Με χορδές μπουζουκιού. Ώπα, ρε. Ζητάς τη ψήφο των πολιτών για να κυβερνήσεις, να κάνεις αντιπολίτευση στους κυβερνώντες. Όχι να μεσολαβήσεις στην αγορά τανκ και υποβρυχίων. Ώπα, ρε. Όχι, ρε, να το πάνε μέχρι να ''νομιμοποιηθεί'' η αρπαχτή. Τα πήραμε για την ενίσχυση του κόμματος. Μάλιστα, κύριε. Το λένε και δεν ντρέπονται. Το λένε στα δικαστήρια, αν ποτέ η υπόθεση φτάσει στη δικαιοσύνη, για να δικαιολογήσουν τη βρωμοδουλειά.
Με τη ψήφο του ο κόσμος τον κάνει κυβέρνηση, του δίνει λόγο στη Βουλή ή την ευκαιρία να διοριστεί σε δημόσια εταιρεία. Κι αυτός το πρώτο που φροντίζεις είναι off-shore εταιρεία για να τσεπώνει μαύρο χρήμα. Όχι, ρε. Του αξίζει αγχόνη ή, να τον κλείσουν σε κελί και το κλειδί να το πετάξουν σε υπόνομο, αφού ο δίμετρος μαύρος με το βαρβάτο πέος ολοκληρώσει τη δουλειά του.
Ξέρεις. Παίζει και μια νοσηρή ηδονή σεξουαλικού τύπου στον μιζαδόρο. Τη βρίσκει. Δεν είναι μόνο η κονόμα, αισθάνεται ένα είδος επιβήτορα, ότι ολοκληρώνει παράνομη, μυστική αποστολή κατ' εντολή του κόμματος, του αρχηγού του κόμματος, κι αν στραβώσει το πράμα, αυτός θα πάρει όλη την ευθύνη.

Έξι εκ. ευρώ βρήκανε στους λογαριασμούς του. Από μίζες είναι, λένε. Από τι άλλο; Από μύξες είναι απίθανο. Ποια είναι η αλήθεια; Εγώ θα σου πω. Δεν θα μάθεις ποτέ την αλήθεια. Και δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση. Άλλο λέω. Δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι και πόσα έπαιρναν σε off-shore εταιρείες για λογαριασμό ποιων κομμάτων. Στο νταραβέρι με τα εξοπλιστικά.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ... ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ