ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

 

Θα σου πω αυτό που κανένας δεν λέει για το πώς θα μεγαλώσει το πουλί σου, χωρίς να πας σε κανένα γιατρό. Και ό,τι πω, ουδείς επιστήμων και ειδικός είναι σε θέση να το αμφισβητήσει. Κατ’ αρχάς, πριν πούμε οτιδήποτε, το θεωρώ απαραίτητο να σημειώσω δύο βασικά, βασικότατα πραγματάκια. Είμαστε στο θέμα μας, δεν ξεφεύγουμε. Λοιπόν.

Νούμερο ένα, εσύ με το μικρό πέος, σε μήκος ή και σε πάχος, που νοιώθεις κομπλεξικός, μειονεκτικός, μάθε ότι τη δουλειά σου την κάνεις μια χαρά μ’ αυτό που έχεις. Κι εσύ να ευχαριστιέσαι και το θηλυκό να ικανοποιείται.

Με δέκα πόντους να την κάνεις να σπαρταράει και με είκοσι πόντους, αν είσαι αρσενικός μάπα το καρπούζι, να μη ξανασηκώσει τα πόδια το κορίτσι μαζί σου.

Νούμερο δύο, δεν είσαι περισσότερο άνδρας αν την έχεις μεγάλη τη μαλαπέρδα. Ένας ομοφυλόφιλος, κάποια ξεφωνημένη αδερφάρα, πιθανότατα να την έχει διπλάσια, σκέτο ρόπαλο να ‘ναι το εργαλείο του, άσχετο αν δεν το χρησιμοποιεί σε γυναίκα.

Γεννήθηκες με μπάμια, όχι μπανάνα. Κανένα πρόβλημα. Όπως μέχρι κάποια ηλικία ψηλώνεις, έτσι και το πέος σου φθάνει στα δικά του όρια, και δεν πάει άλλο. Πώς δεν πάει!

Πάει και παραπάει, σου λέει ο δόκτωρ αποδυτηριάκιας. Χωρίς να κάνεις καμία επιμήκυνση σε πλαστικό. Χωρίς καμία χειρουργική επέμβαση στην κρεατόβεργα σου. Λοιπόν.

Θες μεγαλύτερη τσουτσού. Δεν θα σου μεγαλώσει κι άλλο μετά τα 17-18 χρόνια σου. Νόμος. Σκήπτρο και παλαμάρι καραβίσιο δεν θα γίνει ποτέ. Από σεμνό λουκάνικο να φέρνει σε απειλητικό αγγούρι μπορείς να το καταφέρεις αν το πολυχρησιμοποιείς. Μόνον έτσι. Κι όχι με το χέρι.

Μέχρι και δύο πόντους αβάτζο θα ΄χεις αν το δουλεύεις μέσα στο ζιζί. Ό,τι λέω. Συχνά, συστηματικά να εισέρχεσαι στο Ναό της Αφροδίτης. Μόνον αν πυρώνεις τις ωοθήκες, όπως άλλος ανάβει το τζάκι, μόνον τότε η σαρμέλα σου θα πάρει μπόι.

Τελευταία κουβέντα, Μεγαλώνει ο μπέμπης όσο τον χρησιμοποιείς, μικραίνει όσο τον έχεις μόνο για τσίσα.

 

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα τρελλάνεις τη γυναίκα στο κρεββάτι