Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Έχει βρωμίσει το σύμπαν ότι ο πλανητάρχης απάτησε την Μισέλ. Τουλάχιστον, ότι αυτό υποψιάζεται η πρώτη κυρία της Αμερικής και γι’ αυτό, πάντα κατά τα δημοσιεύματα, μετά το τέλος της θητείας του Μπάρακ Ομπάμα, το ζευγάρι θα πάρει διαζύγιο, μετά από απαίτηση της Μισέλ.

Άπιστος και ο Φρανσουά Ωλάντ, ο οποίος φτιάχνει σοβαρούς, σοβαρότατους και ολοφάνερους ερωτικούς δεσμούς, όμως χωρίς να παντρεύεται. Σεγκολαίν Ρουαγιαλ, Βάλερι, Τριαρβελέρ, Ζουλί Γκαγιέ. Γιατί, σκέπτομαι, να μην τους την σπάσουν στους άνδρες τους οι δυο γυναίκες που έφαγαν το κέρατο; Η Μισέλ και η Βαλερί.

Θα συναντηθούν επίσημα Ομπάμα και Ωλάντ τον άλλον μήνα στον Λευκό Οίκο. Νόμος άγραφος. Παράδοση από την εποχή του Ρούζβελτ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πάντα στο πλευρό του έχει την σύζυγό του όταν υποδέχεται ξένους ηγέτες. Τα δυο κορίτσια να στήσουν το αντικόλπο και να πάρουν όλα τα λεφτά. Δηλαδή;

Οι δυο άνδρες στην Ουώσιγκτον, και οι δυο γυναίκες να βρεθούν στο σικ μπαρ του Παρισιού ο Μαύρος Γάτος. Και να αρχίσουν να ψιλοφλερτάρουν με διάφορους άνδρες.

Λορδεμπού θα την κάνουν τη συνάντηση Ομπάμα-Ωλάντ στον Λευκό Οίκο. Όλοι οι δημοσιογράφοι θα ρωτάνε για τις δυο γυναίκες, που όπου πηγαίνουν στο Παρίσι θα τις ακολουθούν ταξιαρχίες τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Διαβάστε ακόμα:

Με ποια γκόμενα θα κυκλοφορεί ο Ωλάντ