ΜΑΥΡΟ, ΜΕΤΑΞΕΝΙΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΡΙΝ ΦΑΡΜΑΚΩΘΕΙ

 

Στον καλλιτέχνη θα βρεις τον ερωτικό άνδρα. Τον ερωτύλο, τον υπερσεξουαλικό, όχι στον επιστήμονα. Εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν, λέμε για το σύνηθες, το αναμενόμενο. Ο Πάμπλο Πικάσο, για παράδειγμα, ήταν γαμίκουλας παρ' ό, τι ασχημάντρας. Ενώ ο Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, αυτός στον οποίον οφείλεται η ατομική βόμβα, ένας ομορφάντρας, ήταν ο μαλακοκάβλης.

Πού να βρει χρόνο και σκέψη για τη γυναικεία συντροφιά ο Αδόλφος Χίτλερ, χοντροβαρεμένος να πραγματώσει τη μεγάλη ιδέα. Να κατακτήσει τον κόσμο, να εξαφανίσει τους Εβραίους, να προστατεύσει τη γνησιότητα της λευκής φυλής. Αντί να κυνηγάει το σεξ έβαλε στο σημάδι τρεις κατηγορίες ανθρώπων, τους Εβραίους, τους τσιγγάνους και τους ομοφυλόφιλους.

Καμμία σχέση ο Χίτλερ με τον σύμμαχο του, τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι, έναν από τους μεγαλύτερους γυναικοκατακτητές της Ιστορίας. Γράψαμε γι' αυτόν χθες, σήμερα έχει σειρά ο Γερμανός, αυστριακής καταγωγής, με γιαγιά Εβραία, όπως λένε. Όσο μανιώδης αντισημίτης ήταν ο Φύρερ τόσο έψαχναν, τόσο του χρέωναν κάποια απόκρυφη σχέση με εβραϊσμό. Ότι και η γυναίκα της ζωής του, η Εύα Μπράουν έχει εβραϊκή ρίζα.

Έγινε σα χθες, 29 Απριλίου, το 1945. Ο 56χρονος  Χίτλερ, όταν πια όλα είχαν τελειώσει, όταν σοβιετικοί φαντάροι είχαν πλησιάσει το καταφύγιο της καγκελαρίας, ο μεγαλύτερος εφιάλτης του 20ου αιώνα, παντρεύτηκε την 33χρονη Εύα Μπράουν. Την επομένη, σα σήμερα, 30 Απριλίου αυτοκτόνησαν και οι δυο. Το καλύτερο για τους ίδιους και τους διώκτες τους. Όχι σαν τον ξευτύλα τον Ντούτσε που προσπάθησε να διαφύγει στα σύνορα με την γκόμενά του Κλάρα Πετάτσι.

Με μαύρο νυφικό παντρεύτηκε τον σαλταρισμένο Χίτλερ η Μπράουν. Μέσα στο καταφύγιο, πριν συλληφθούν αυτοκτόνησαν και ο υπουργός προπαγάνδας των ναζί Γιόζεφ Γκαίμπελς με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους. Υδροκυάνιο. Το 'χαν πάντα μαζύ τους.

Διαβάστε ακόμα:

Συνεταιράκι του Χίτλερ, άλλη τρέλλα ο Μουσολίνι