ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

 

Οι ποδοσφαιριστές της Κολομβίας “παίρνουν”; Ούτε συζήτηση. Όσο είναι απίθανο να βρεις σταρ του Χόλυγουντ που να μη σνιφάρει κοκαϊνη, άλλο τόσο πιθανό είναι να είναι κοκαϊνομανής διεθνής ποδοσφαιριστής της πατρίδας της κόκας.  Λόγω δουλειάς ο ηθοποιός του σινεμά που κάνει πρωταθλητισμό είναι αδύνατον να μην κάνει παρέα με την κοκαϊνη και την ψυχανάλυση. Ο ποδοσφαιριστής κάνει άλλη δουλειά.

Να, όμως, που στην Ελλάδα όταν η νεολαία από τη δεκαετία του '80 άρχισε να μαθαίνει το χασίσι, άλλο ότι δεν θεωρείται ναρκωτικό για κάποιους, έπεφταν συνθήματα από την εξέδρα. Πρώτοι απ' όλους οι “πάνθηρες” του Πανιωνίου. “Πίνει χασίς ο Σαπουντζής – και του το δίνει ο Ναλιτζής”.

Εποχή που η μισή Ελλάδα το ανάβει. Μικροί, μεγάλοι. Κλέφτες και αστυνόμοι. Μέχρι που είχαν πιάσει μπάτσους να φουμάρουν σε εκλογικό κέντρο. Μάλιστα, κύριε. Φουμάρανε μέσα στο εκλογικό κέντρο οι αστυνομικοί, και θα πήγαιναν πίσω οι πιτσιρικάδες;

Είχε ντουμανιάσει το σχολείο στην Καλαμάτα από τα τσιγαριλίκια των μπάτσων και μπουκάρανε άλλοι μπάτσοι να τσακώσουνε στα πράσα τους μαθητές. Και τι να δούνε; Τους συναδέλφους τους. Καλαμάτα είναι αυτή, όμως. Πιο εύκολα βρίσκεις χασίσι, παρά μάρλμπορω. Τα περίπτερα ίσως ξεμείνουνε από τσιγάρα, στο χασίσι δεν υπάρχει έλλειψη. Ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:

Ελλάδα - Κολομβία, φούντα - κοκαϊνη πόσο;