ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΜΟΥ!

 

Η κυρία είναι σύζυγος βουλευτή. Σιγά τα λάχανα και όλα τα κηπευτικά. Με τέτοια βυζιά το αξίωμα της βουλευτίνας, μάλλον της κυρίας του κυρίου βουλευτή δεν της λέει τίποτα. Και δεν καταλαβαίνει τίποτα διότι έχει ασπασθεί το δικό της αξίωμα, που είναι “Δείχνεις ό, τι έχεις!”. Και αφού η εν λόγω διαθέτει τα μπαλκόνια να ορμήξεις να τα ξεζουμίσεις, αυτά δείχνει σε αλλεπάλληλες selfies.

25-09-14dan

Ας μη βιαστούν ορισμένοι να την κακολογήσουν όπως συμβαίνει στην πατρίδα τής Karen Danczuk, περί αυτής πρόκειται. Είναι μια ντροπή, λένε στην Αγγλία, αυτή η Κάρεν Ντάντσουκ, μια φτηνή, μια προκλητική, η πιο ντροπιαστική σύζυγος. Η ίδια, απέναντι σ' αυτήν την κριτική απαντάει με μία άλλη selfie, όπου το best seller Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι το κρατάει επάνω στα αγαπημένα της στήθη.

“Ποια είμαι; Εγώ και οι καμπύλες μου, αυτή είμαι” σχολιάζει η Κάρεν που την έχει βρει με τις φωτογραφίες της στο twitter. Έριξε μια βουτιά στη θάλασσα και έγραψε! “Ξεπέρασα το φόβο μου και για πρώτη φορά στη ζωή μου κολύμπησα. Ήταν απίστευτο! Άναψα!!!”.

Παραμύθι ότι κολύμπησε για πρώτη φορά. Κόλπο για να... ενημερώσει τους θαυμαστές της, ποιες οι εντυπώσεις της μετά τη βουτιά στη θάλασσα. Αύριο θα βρει μια άλλη ευκαιρία παραμύθι φούρναρης για να ξαναδείξει ημίγυμνο το πλούσιο, λαχταριστό της στήθος. “Μια γυναίκα πρέπει να αποδέχεται τη σεξουαλικότητά της” υποστηρίζει αθώα η 37χρονη Κάρεν, και άσε τους άλλους να λένε.

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε μαθεύτηκε το απαγορευμένο μυστικό