ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ

 

Αληθινή ιστορία. Από πρώτο χέρι. Δεν είναι με το ζόρι να την πιστέψεις. Πιάστηκε πριν χρόνια ο μαφιόζος, αρχηγός συμμορίας, ο βαρύμαγκας, η σκληρή και αλύγιστη φάτσα. Τι έγινε, ρωτάω τον αρχιμπάτσο. Δεν θα καταφέρετε τίποτα μαζύ του, λέω. Όλοι ξέρουν ότι είναι γκάγκστερ από σόι, με τίποτα δεν θα μιλήσει. Με τίποτα δεν θα του πάρετε κουβέντα.

Αυτά έλεγα εγώ, ο μπάτσος με έκοψε με λοξό χαμόγελο. Λοξό και μισό χαμόγελο. Έτσι λες, ότι θα κράταγε το στόμα του κλειστό; Σα μωρό παιδί έκλαιγε, μου λέει. Όταν του βάλανε από πίσω το ρόπαλο, τα ξέρασε όλα.

Γιατί θυμήθηκα αυτό το πλάνο; Γράφουν οι εφημερίδες και τα site ότι ο συνεργάτης του Μαζιώτη που συνέλαβαν είναι πολύ σκληρό καρύδι. Και πολύ τρομοκράτης, ρε παιδί μου. Αρνείται να συνεργαστεί με την αντιτρομοκρατική. Δεν έχει να τους πει τίποτα.

Φαντάζομαι, πως εξελίχθηκε το σκηνικό. Οι μπάτσοι αφού του πρόσφεραν καφέ και κρουασάν τον ρώτησαν κοσμίως και ευγενώς: Έχετε να μας δηλώσετε κάτι; Γιατί υπάρχουν στις σημειώσεις σας τα ονόματα των κυρίων κυρίων Βενιάμη, Μαρινάκη και Φέσσα; Όλα με το σεις και το σας. Κυριλάτα.

Δεν ξέρω τι έγινε στην ανάκριση. Ξέρω, όμως, τι είπε η αντιτρομοκρατική, ότι αυτός ο Σταμπούλος δεν μιλάει, δεν μίλησε. Άσε τι λένε. Τι λέει η αντιτρομοκρατική. Κι εγώ να ήμουν αρχιμπάτσος της αντιτρομοκρατικής το ίδιο θα έλεγα. Ότι ο τρομοκράτης δεν έσπασε, δεν μίλησε. Γιατί; Για να μην ξέρουν οι σύντροφοι του τρομοκράτη τι ξέρουν οι μπάτσοι, τι έμαθαν από τον συλληφθέντα.

Συμπέρασμα. Καμμία αξία δεν έχουν τι λένε στις ανακοινώσεις τους και υπηρεσίες. Στα πάντα.

Διαβάστε ακόμα:

Αντιολυμπιακοί οι τρομοκράτες