ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

 

Όπως αναμενόταν ο κατηγορούμενος για τους δύο τόνους ηρωίνης με το παπόρι «Noor 1», πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσιάστηκε τη Δευτέρα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί μέχρι τις 15 Μαΐου. Στην ανακρίτρια και για τη δίωξη που του έχει ασκηθεί ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε με τον δικηγόρο Γιάννη Ηρειώτη, που επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον Πειραιά.

Υπ' όψιν ότι ο Ηρειώτης, τον οποίον σέβονται οι δικαστές, διότι πρόκειται περί αξιόλογου δικηγόρου, χρησιμοποιείται από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο για υποθέσεις εξωποδοσφαιρικές.

Δικηγόρος επίσης του κατηγορούμενου για το μεγαλύτερο φορτίο εισαγωγής ηρωίνης στην Ελλάδα είναι ο Τάκης Μιχαλόλιας, αδελφός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκου.

Η δίκη προβλέπεται να γίνει σύντομα τουλάχιστον εντός έξι μηνών. Ήδη γι' αυτή την υπόθεση είναι αρκετοί προφυλακισμένοι από τον περασμένο Ιούνιο και θα βγουν έξω με τη συμπλήρωση του 18μηνου.

Κυκλοφορεί ότι η ανάκριση αναζητεί τον αποστολέα mail, με το οποίο ενημερώνονται οι στην Ελλάδα «ενδιαφερόμενοι» ότι το φορτίο είναι έτοιμο στο εξωτερικό αλλά δεν ξεκινάει το καράβι αν δεν πληρωθούν 15 εκ. δολάρια.

Διαβάστε ακόμα:

Του Ολυμπιακού ο πρώην με 2 τόνους ηρωίνης