ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΗΡΩΙΝΗΣ

 

Δυο τόνοι ηρωίνη. Πω, πω, πω... Και γαμώ την παρτίδα, ρε. Δυο εκατομμύρια γραμμάρια. Μέχρι και δέκα εκατομμύρια δόσεις. Ποσότητα που νταγκλάρει η μισή Ευρώπη για δυο-τρεις μήνες. Για κάνε το λογαριασμό. Το πακέτο. Και ασχολούνται όχι με το ίδιο το γεγονός, με το φορτίο της ηρωίνης, αλλά επειδή ο κατηγορούμενος Αιμίλιος Κοτσώνης ήταν μέλος στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, λόγω της σχέσης του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μετά από 27 χρόνια τρομοκρατικής δράσης εξαρθρώθηκε η 17 Νοέμβρη, όχι βέβαια από την Ελληνική Αστυνομία, αλλά από Άγγλους και Γερμανούς πράκτορες. Άσε να λένε ότι ο Χρυσοχοϊδης του ΠΑΣΟΚ καθάρισε τη δουλειά σαν υπουργός δημόσιας τάξης.

Όπως το άλλο, ότι ο... Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας της ΝΔ βρήκε την καβάτζα των δύο τόνων. Τη βρωμοδουλειά του Κοτσώνη την είχε στο σημάδι η ίντερπολ.

Ποιος Ολυμπιακός. Ούτε μας ενδιαφέρει αν η δουλειά πήγε καρφωτή από άλλο καρτέλ. Αυτό που αξίζει να βρεθεί, αν βρεθεί, είναι ποιοι Έλληνες, πασίγνωστα και ονόματα βαρβάτα κάνουν εμπόριο και εφοδιάζουν την ντόπια και ξένη αγορά. Για ποιους δούλευε ο Κοτσώνης που το πιθανότερο να μην τους ξέρει ούτε αυτός.

Διαβάστε ακόμα:

Ρεβάνς για το «φιάσκο Ξηρού» ετοιμάζουν οι βαρυποινίτες