ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

 

Κατ' αρχήν να τοποθετήσουμε στο ύψος του την τελετουργική πράξη του αυνανισμού. Χρειάστηκαν να περάσουν αιώνες και αιώνες για να αποκατασταθεί η αναγκαιότητα και, κυρίως, η σωματική και πνευματική αξία της σεξουαλικής αυτοϊκανοποίησης, όπως σήμερα την αναγνωρίζει η επιστήμη.

Είμαστε Έλληνες! Αν θέλουμε να κυκλοφορούμε με τιμή και περηφάνεια για τους προγόνους μας, τους Αρχαίους Έλληνες, είναι πραγματική παράλειψη να μη γνωρίζουμε βασικά πράγματα γι' αυτούς.

Είμαστε Έλληνες, όχι Εβραίοι, ένας άλλος αρχαίος λαός, αξιοσέβαστος πέρα για πέρα, διότι είναι ο μοναδικός σήμερα που διατηρεί τους πιο ισχυρούς δεσμούς με τις ρίζες του. Όλες οι άλλες φυλές, πολύ περισσότερο η ελληνική, έχουν ξεκόψει από τις παραδόσεις τους.

Ο Αυνάν, εξ ού και αυνανισμός, στο Βιβλίο Γένεσις της Παλαιάς Διαθήκης για να μην εισχωρήσει το σπέρμα του στη γυναίκα του νεκρού αδελφού του, πότισε το χώμα. Τιμωρήθηκε με θάνατο, διότι χαλάλησε το ζωοποιό πυρ, το οποίο χαρίζει ζωή. Ο μαλάκας ο Αυνάν! Αντί να πηδήξει κανονικά την νύφη του, τραβήχθηκε και εκσπερμάτισε εκτός περιοχής. Προσβολή στον Θεό. Έτσι το βλέπουν οι Εβραίοι σύμφωνα με τη θρησκεία τους.

Το υγρό πυρ, «χύσι» όπως το λένε οι νεοέλληνες. Γλοιώδης, παχύρευστη, λευκοκίτρινη ουσία με μυρωδιά που ντοπάρει τη σεξουαλικότητα και κάθε «ριξιά» κουβαλάει από 100 μέχρι 750 εκατομμύρια(!) σπερματοζωάρια.

«Μαλάκας» είναι σήμερα η πιο συνηθισμένη λέξη στην καθημερινότητα του Έλληνα. Στο λεξιλόγιο του. Καθόλου τυχαίο αυτό. Οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι δεν αποκαλούσαν κανέναν «μαλάκα», αν και χρησιμοποιούσαν τη λέξη «μαλακία». Φοβερή παρατήρηση, σούπερ αποκαλυπτική. Δεν θεωρούσαν μαλάκα αυτόν που μαλακιζότανε, που τον έπαιζε. Υπήρχαν άλλες λέξεις, ανόητος, ηλίθιος, βλαξ, ανίκανος, απρόσεκτος, μωρός.

Παρακάτω. Τι σημαίνει να βγαίνει τόσο συχνά η λέξη «μαλάκας» από το στόμα του νεοέλληνα όταν απευθύνεται σ' άλλον, όταν αναφέρεται σ' άλλον. Σημαίνει ότι τον θεωρεί μαλάκα. Σημαίνει ότι όπως ο ίδιος μαλακίζεται, δεν μπορεί να μη διαπράττει το ίδιο και ο άλλος.

Παρακάτω. Για τους Αρχαίους Έλληνες η δημιουργία της Αθήνας οφείλεται στον Εριχθόνιο. Ποιος είναι ο κύριος; Είναι ο γιος του Θεού Ήφαιστου, που τον γέννησε με αυνανισμό. Αν πεις ότι οι Θεοί δεν μαλακιζόντουσαν είσαι άσχετος.

Μόνον ένα να σημειώσω. Για τους αρχαίους Αιγυπτίους ο Ηλιακός Θεός Ατούμ δημιούργησε το Σύμπαν αυνανιζόμενος. Όχι με την πρώτη. Όχι με τη μία μαλακία. Κτύπησε αρκετές. Υπάρχει, άλλωστε, σχετικό ανάγλυφο και με την ευκαιρία να προσθέσω ότι ο αυνανισμός στην αρχαία Αίγυπτο ήταν μέρος της θρησκευτικής τελετουργίας.

Είμαστε στον τέταρτο στη σειρά βασιληά της αρχαίας Αττικής, τον γιο του Ηφαίστου, τον Εριχθόνιο, αυτός ο οποίος καθιέρωσε τη διαβόητη γιορτή των Παναθήναιων.

Η δουλειά κρατάει από παληά. Από τους χρόνους τους αρχαίους.

Διαβάστε ακόμα:

2000 ευρώ μόνο το κατούρημα