Η ΜΕΓΑΛΗ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ!

 

Αυτά γίνονται μονάχα στην Αμερική. Λέω για τα καραγκιοζιλίκια τα προεκλογικά, που οι καμπάνιες των υποψηφίων για να πάρουν το χρίσμα από το κόμμα τους μοιάζουν περισσότερο για σκηνικό τηλεοπτικού reality show, παρά για πολιτική εκδήλωση.

Μιλάμε, όμως, για τις Ηνωμένες Πολιτείες, την πλανηταρχία. Το πλέον σοβαρό κράτος στην υφήλιο. Κι ακριβώς επειδή είναι σοβαρό κράτος, το πιο σοβαρό, ακριβώς επειδή διαθέτει πυρηνικές κεφαλές να κάνει σκόνη 17 φορές του πλανήτη, είναι απαραίτητο το επιθεωρησιακό στοιχείο, το στυλ βαριετέ, με φωτιστικά, βεγγαλικά, μπαλόνια, σημαίες κι ένα σωρό αηδίες σε κάθε ομιλία υποψηφίου.

Ο πολυεκατομμυριούχος άρρωστος μουνάκιας αλλά και δηλωμένος κερατάς απ' όσες γυναίκες είχε ζευγαρώσει Ντόναλντ Τραμπ ξεπέρασε σε καραγκιοζισμό ακόμα και τον Τζωρτζ Μπους τζούνιορ. Η ξευτύλα! Κάλεσε ένα κορίτσι να δει στο κεφάλι του ότι πράγματι δεν φοράει περουκίνι στα μαλλιά.

Άξιος ο μαλάκας! Άξιος για αντικαταστάτης του Μπαράκ Ομπάμα. Και διότι δεν έχει «βάλει» μαλλιά και επειδή ακόμα του σηκώνεται. Θα το αποδείξει κι αυτό στην προσεχή ομιλία του ο Ντόναλντ Ντακ, θέλω να πω Τραμπ(άκουλας). Αυτή θα 'ναι η νέα «αποκάλυψή» του!

Διαβάστε ακόμα:

Πες με τσούλα, μου αρέσει!