ΦΑΝΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ Ο ΩΛΑΝΤ

 

Ο Φρανσουά Ωλάντ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας πολιτικός. Άρα, δύο μόνον πράγματα είναι σε θέση να κάνει μετά το τρομοκρατικό κτύπημα των τζιχαντιστών, που πάγωσε την Ευρώπη.

1. Να λέει παρλαπίπες. Θα κάνουμε και θα ράνουμε.
2. Να εξαγριώνει κι άλλο τους τζιχαντιστές, τους ορκισμένους αντιπάλους της Γαλλίας, της Γερμανίας, της κάθε ισχυρής χώρας στην Ευρώπη και βέβαια των ΗΠΑ.

Οι τζιχαντιστές είναι σε πόλεμο με τη Δύση. Οι απειλές τους δεν είναι λόγια του αέρα, πολιτικάντικα στη Βουλή, στο μπαλκόνι, στα κανάλια. Οι μαχητές του ισλαμικού κράτους σκοτώνουν. Αποκεφαλίζουν. Προκαλούν τον πολιτισμένο κόσμο. Και ο πολιτικός Ωλάντ, ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας έπρεπε να γίνει το μακελειό με τους 128 νεκρούς και τους αμέτρητους τραυματίες την περασμένη Παρασκευή στο Παρίσι, για να αντιληφθεί ότι βρίσκεται σε πόλεμο η χώρα του.

«Θα καταστρέψουμε το ισλαμικό κράτος» απείλησε στη Βουλή της Γαλλίας ο Ωλάντ. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει κι άλλο ο κύκλος του θανάτου. Αυτό σημαίνει ότι οι τζιχαντιστές ντοπάρονται με μεγαλύτερη μαστούρα. Είναι η αφέλεια να θεωρήσει κάποιος ότι οι τζιχαντιστές θα κάνουν πίσω. Θα πετάξουν τα όπλα και θα το ρίξουν στην κτηνοτροφία, θα βόσκουν πρόβατα και γίδια.

Οι τζιχαντιστές θα ξανακτυπήσουν. Γι' αυτό ο Ωλάντ αποφάσισε να προσλάβει άλλους 8.500 αστυνομικούς. Και 1.000 επιπλέον τελωνειακούς φύλακες. Θα καταφέρει, όμως, να αποφύγει άλλο πολύνεκρο ισλαμικό κτύπημα, όταν είναι σίγουρο πως εκείνο της περασμένης Παρασκευής οργανώθηκε και με τη συμμετοχή Γάλλων πολιτών;

Οι τζιχαντιστές θεωρούν ότι πέτυχαν μια νίκη. Ο Ωλάντ τους χαρακτήρισε δειλούς. Το ότι η Γαλλία για 3 μήνες θα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είναι θρίαμβος για τους τζιχαντιστές. Και το 'χουν ρίξει στην ειρωνεία με τα μέτρα που πήρε ο Ωλάντ για να τους αντιμετωπίσει. Ότι θα αφαιρέσει τη γαλλική υπηκοότητα από κάποιον ύποπτο με σχέση με τρομοκρατία. Ότι θα κάνει απελάσεις.

Αλήθεια, είναι μέτρα αυτά της Δημοκρατίας κατά της Τρομοκρατίας, όπως λέει ο Ωλάντ; Είπαμε. Ο Γάλλος πρόεδρος δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν πολιτικό.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν παίζεις με το λυσσασμένο σκυλί