Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ

 

Απέναντι στο θάνατο καλύτερα μην πεις κάτι, αν δεν το σηκώνει η περίσταση. Προτίμησε τη σιωπή, από το να βγάλεις κάτι αταίριαστο. Ο θάνατος του αλλουνού, η απώλεια ζωής απαιτεί σεβασμό. Και περισυλλογή.

Η Ευρώπη δέχθηκε νέο τρομοκρατικό κτύπημα. Δεν είναι το τελευταίο. Επειδή δεν γίνεται σε χώρους που κινείται κόσμος, γήπεδα, αεροδρόμια, σταθμοί μετρό, σιδηροδρόμου να εμποδιστεί το κακό, μάλιστα όταν οι δράστες είναι πιωμένοι. Κάργα στη θρησκευτική μαστούρα, το πιο δυνατό ποτό είναι αυτό, και με μίσος ενάντια στη λευκή φυλή.

«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» ακούστηκε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών πριν σκάσουν οι μπόμπες, οι εκρηκτικοί μηχανισμοί που ταρακούνησαν το κτηριο και σκόρπισαν τη φρίκη τρόμου και θανάτου.

Βεβαίως, είναι μεγάλος ο Αλλάχ. Πολύ μεγάλος. Πάρα πολύ μεγάλος. Τόσο μεγάλος που δίνει την εντολή τη θανατική στους πιστούς του. «Σκοτώστε τους άπιστους». Άσε τους άλλους πιστούς μουσουλμάνους να καταδικάζουν την τρομοκρατία που θα σκοτώσει 10,100, αν είναι δυνατόν 1.000 και 10.000 ψυχές. Αυτοί που λένε ότι ο Αλλάχ δεν θέλει τέτοια πράγματα, δεν έχουν τόσο μεγάλη «επικοινωνία» με τον μεγαλοδύναμο, όπως οι ταγμένοι, οι ορκισμένοι τρομοκράτες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σύριζα τα έβαλε με τον Μωάμεθ