ΥΠΕΡ ΤΩΝ GAY Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

 

Μου κάνει εξαιρετική εντύπωση που παίρνουν στα σοβαρά τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του γραφικού. Φιγούρα κόμικ. Όποτε του δίνουν βήμα, και τον έχουν πάρει πρέφα από τα κανάλια, αμολάει απίθανα πράγματα. Γνωστή η εμμονή του για τους ομοφυλόφιλους.

Εγώ, πάντως, αν ήμουνα ομοφυλόφιλος θα βάραγα παλαμάκια για τον συγκεκριμένο μητροπολίτη. Επειδή ο τρόπος που κατηγοράει τους gay, τελικά του γυρίζει μπούμεραγκ. Έτσι είναι. Όταν οι κατηγορίες του είναι γελοίες, μέχρι και τα τσιμέντα γελάνε μαζί του, τότε ο παπάς μετατρέπεται σε... υπερασπιστή της ομοφυλοφιλίας.
Αυτό επιδιώκει ο κάθε καταδιωκόμενος. Να μην ασχολείται ο κόσμος με τις όποιες κατηγορίες σε βάρος του, αλλά με το ότι είναι της πλάκας ιστορία ο... εισαγγελέας.

Κατ’ αρχήν είναι και πολύ ροκ ο Σεραφείμ να ρίχνει τους κεραυνούς του στους gay, μέχρι να τους συγκρίνει με τους... κτηνοβάτες, στην εκπομπή της κυρίας... Κατερίνας Καινούργιου. Όχι, ρε! Βοήθεια, ρε!

Όπως είναι κουφό που έκαναν μήνυση στον μητροπολίτη Πειραιώς γι’ αυτά που είπε. Ότι προκαλεί το μίσος και το φυλετικό ρατσισμό. Δεν είμαστε καλά. Να παίρνουμε στα σοβαρά τον κάθε περίεργο. Και επειδή τον μήνυσαν τον κύριο Σεραφείμ, τον έψαχνε η ασφάλεια.

Τα έχουμε πει. Ζούμε στην πρώτη χώρα του κόσμου.


Διαβάστε ακόμα:

Η κατάργηση της κοριτσίστικης μπλε ποδιάς