ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

 

Ο μπαμπάς Γκαγκάτσης ως εκπρόσωπος της σούπερ ληγκ θα φορέσει οπωσδήποτε γραβάτα όταν εμφανιστεί στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού Βασιλειάδη Γιώργου. Δεν είναι σίγουρο ότι ο υιός Γκαγκάτσης, ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν θα έχει το πουκάμισο έξω από το παντελόνι. Και ότι η παρουσία του θα συνοδεύεται από... γραβάτα.

Στυλ Τσίπρα; Δεν υπάρχει δημόσια εμφάνιση του πρωθυπουργού, ακόμα και στις πιο επίσημες εκδηλώσεις, και στις πιο κρίσιμες συναντήσεις του για το συμφέρον της χώρας, που ο Τσίπρας φορούσε λαιμοδέτη.

Ο υιός Γκαγκάτσης έχει το δικό του προσωπικό στυλ. Του αρέσει να είναι ελεύθερα τα μαλλιά του στο μέτωπο, να ασχολείται με το κινητό εργαλείο στα χέρια, στις συνεδριάσεις της σούπερ ληγκ.

Απλά, να τον προειδοποιήσω, ότι αν ο υιός Γκαγκάτσης δεν έχει εν γενει «καθωσπρέπει» παρουσία, με την συντηρητική της εκδοχή, στη σύσκεψη εργασίας των «4» ΠΑΕ, ο σύντροφος υφυπουργός θα αισθάνεται άβολα. Αριστερός είναι ο Βασιλειάδης, με γενειάδα επαναστατική, έχει μελετήσει μαρξισμό-λενινισμό, όμως αυτός φοράει γραβάτα και γενικά έχει τρόπους κατηχητικού.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΡΑ Ο ΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ