ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΡΑ Ο ΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Να μη ξεχνιόμαστε. Ο Νο2 του ΠΑΣΟΚ, ιεραρχικά μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν ο Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας, ο αντιπρόεδρος του «κινήματος», η συμμορία δεν ήταν... κόμμα. Ο εν λόγω Μένιος τα είχε αρπάξει από τον απατεώνα Κοσκωτά. Απατεώνας ο Κοσκωτάς, όμως όχι απάτης το ''κίνημα'' που νταραβερίστηκε με τον απατεώνα τραπεζίτη και κάποιους άλλους επιχειρηματίες, που δεν ήταν απατεώνες, αλλά έκαναν απατεωνίστηκες δουλειές με το κράτος, με τις ευλογίες και τις οδηγίες της σοσιαλιστικής κυβέρνησης.

Να μη ξεχνιόμαστε. Ο Νο2 του ΠΑΣΟΚ την εποχή της πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη (1996-2004) ήταν ο σύντροφος Άκης Τσοχατζόπουλος, που όπως ο μακαρίτης αρχηγός του Ανδρέας, χώρισε την γυναίκα του για να παντρευτεί μια άλλη νεώτερή του.

Ο εν λόγω Άκης έκανε τέτοιες και τόσες αρπακτές, που το «δώρο» των 2 εκ. δολαρίων του Κοσκωτά σε ελβετική τράπεζα για λογαριασμό του Μένιου Κουτσόγιωργα ήταν απλά πταίσμα. Ο Τσοχατζόπουλος έφαγε 20 χρόνια φυλακή, ενώ ο άλλος, ο Κουτσόγιωργας τεζάρισε στο Ειδικό Δικαστήριο, πριν πάει φυλακή, και, χωρίς να πάρει μαζί του το πακέτο των 2 εκ. δολαρίων, έφυγε στον αγύριστο.

Έκανε τριπλό μπαϋ-πας ο 78χρονος Άκης Τσοχατζόπουλος και έγινε δεκτή η πρόταση του εισαγγελέα να αποφυλακιστεί. Με όρους περιοριστικούς. Και εγγύηση 200.000 ευρώ. Πού να τα βρει τα διακόσα; Δεν τα έχει. Την αλήθεια λένε η κυρία του Βίκυ και η κόρη του Αρετή. Δεν υπάρχουν αυτά τα διακόσα.

Τόσο άχρηστος πολιτικός ήταν ο Τσοχατζόπουλος. Και μακράν ο Νο1 μιζαδόρος και δεν ξέρει που πήγαν τα πακέτα που άρπαξε.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ... ΑΚΗ