ΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ Ο «ΤΥΦΛΟΣ» ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ

 

Δεν θυμάμαι ούτε έναν πρόεδρο ΠΑΕ να είπε ότι κάνει λαδιές στο ποδόσφαιρο. Όλοι είναι υπέρ της εξυγίανσης, της διαφάνειας και της κάθαρσης. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αυτοί που λερώνουν το πρωτάθλημα είναι οι ίδιοι που αυτολανσάρονται για προστάτες της νομιμότητας, της εντιμότητας, του fair play, βράσε ρύζι.

Δεν θυμάμαι επίσης ούτε έναν πρωθυπουργό να είχε πρόθεση να επιβαρύνει το κράτος με νέα δάνεια. Να, όμως, που οοοοοόλοι οι πρωθυπουργοί μετά την μεταπολίτευση παραλαμβάνανε με τόσα χρέη το δημόσιο ταμείο και παραδίνανε στον επόμενο μα τόσα συν. Όλοι!

Σε τι διαφέρει από τους λαοφιλείς πρωθυπουργούς ο 52χρονος βασανιστής και βιαστής της 22χρονης άτυχης φοιτήτριας που πίστεψε πώς μπορούσε να βγάζει ένα βοήθημα 25 ευρώ κάθε φορά που θα φρόντιζε ως οικιακή βοηθός έναν φουκαρά τυφλό. Ο οποίος δεν ήταν τυφλός, αλλά πολύ ζωηρός, τόσο που την χτυπούσε και την βίαζε μανιασμένα.

Συνελήφθη το κτήνος και δήλωσε «Εγώ είμαι 95% τυφλός, πως θα μπορούσα να της κάνω κακό...». Όπως όλοι οι πρωθυπουργοί. Όπως οι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ. Όλοι είναι πεντακάθαροι και με προσφορά στην κοινωνία.

Τα είδαμε στο Βόλο. Ο μόνος που δεν φταίει είναι αυτή η μπουχέσα που βασάνιζε την φοιτήτρια. Φταίνε όλοι οι πρωθυπουργοί και οι πρόεδροι των ΠΑΕ γι αυτόν το διεθνή διασυρμό. Τον καννιβαλισμό ενός κοινού αγαθού που είναι το ποδόσφαιρο.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ Ο ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΚΗ