Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΡΤΑ ΤΗΣ...

 

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται η 37χρονη Τένια με την απρόβλεπτη εξέλιξη που πήρε η γνωριμία με τον Μάκη της κολλητής της και συννυφάδας της Λουίζας. Την βρήκε εντελώς απροετοίμαστη το σεξουαλικό ζευγάρωμα της συνομήλικης της με τον 54χρονο, που ζει σ' ένα φτωχόσπιτο αποτραβηγμένος, κάπου στο Καπανδρίτι. Γιατί, όμως, να αναστατώνεται κάθε μέρα όταν η Λουίζα κατενθουσιασμένη της περιγράφει τα προσόντα στο κρεβάτι του Μάκη, έναν ακατάβλητο εραστή; Ας το παραδεχθεί η Τένια, πόσο θα 'θελε να βρισκόταν η ίδια στη θέση της Λουίζας.

Ψυχοπαίδι του πατέρα της ο Μάκης. Ο μακαρίτης πριν πεθάνει είχε ζητήσει από την θυγατέρα του να βοηθάει κάθε μήνα οικονομικά αυτόν τον έντιμο άνδρα στον οποίο όφειλε πολλά ο γέρος. Ήταν τάμα ζωής για την Τένια το θέλημα του πατέρα της, που χάρη σ' αυτόν είχε τα πάντα στη ζωή της, δεν της έλειψε τίποτα.

Τα δύο πλουσιοκόριτσα φίλες από πιτσιρίκες συνέχισαν τη σχέση τους, πολύ περισσότερο όταν παντρεύτηκαν δύο αδέλφια. Στην πορεία οι σκοτούρες της δουλειάς, το λούκι που έπεσαν οι επιχειρήσεις των συζύγων, τους έβγαλε σχεδόν νοκ - άουτ στον ερωτικό τομέα. Καμία διάθεση, μετά από 15 χρόνια γάμου, να κάνουν σεξ με τις γυναίκες τους, άλλωστε δεν είχαν και την ικανότητα, αφού ξάπλωναν με άσφαιρα πυρά. Ο ανδρισμός τους είχε νεκρωθεί.

Μια τυχαία, μια συμπτωματική συνάντηση, μέσω της Τένιας, που είχε με τον Μάκη η Λουίζα, ήταν αρκετή σ' αυτήν να δώσει την καλύτερη λύση στο πρόβλημα της αγαμίας της. Τούτο το απρόβλεπτο ζευγάρωμα του Μάκη με την Λουίζα, μάλιστα με τη δική της ''ευθύνη'' έβγαλε την Τένια από τα νερά της. Για πρώτη φορά αντελήφθη ότι η εύκολη ζωή της, το ότι όλα της είχαν έρθει τόσο δεξιά, την είχαν πράγματι καταστήσει ανίκανη να αντιμετωπίζει οτιδήποτε με επιτυχία. Έγινε σύζυγος, μητέρα, όμως ακόμα παραμένει ανεκπαίδευτη στο παιχνίδι της ζωής. Απόδειξη, ότι έχασε μια δική της παρτίδα, τον Μάκη που τον είχε μέσα στα χέρια της. Και τώρα που χρειάζεται να βάλει με ψυχραιμία τα πράγματα κάτω και να διαχειριστεί την κατάσταση, να δει τι θα κάνει, διαπιστώνει πως νοιώθει πνιγμένη στην απόλυτη αδυναμία δράσης.

Το ίδιο πρόβλημα, μία μόνιμη σεξουαλική απραξία από πλευράς συζύγου, το έχει κι αυτή, όχι μόνον η Λουίζα. Κι όμως, χάρη σ' αυτήν βολεύτηκε με τον Μάκη η φιλενάδα της. Τι να κάνει, λοιπόν; Να της πει ότι δεν πρέπει να απατά τον άνδρα της; Σιγά που θα την συμβουλεύσει να μην κάνει κάτι που το θέλει, την ικανοποιεί. Μήπως να ζητήσει από την Λουίζα να διακόψει με τον Μάκη; Ούτε αυτό έχει λογική. Μια στιγμή. Κι αν δεν θέλει την ίδια ο Μάκης, ποιος ο λόγος να το ψάχνει το πράμα;

Είναι και οι ηθικοί δεσμοί ανάμεσα σ' αυτήν και τον Μάκη, λόγω της σχέσης εκείνου με τον πατέρα της. Έχει εμπιστοσύνη στα νειάτα της η Τένια, στο κορμί της, σίγουρα υπερέχει ως γυναικείος πειρασμός της Λουίζας. Τελικά, πήρε τις αποφάσεις της. Δεν της έχει ξανασυμβεί να κινηθεί αποφασιστικά, να πάρει πρωτοβουλίες αυτή που στη ζωή της τα βρήκε όλα έτοιμα.

Ημέρα της μηνιάτικης επίσκεψης της Τένιας στο Καπανδρίτι. Ο Μάκης εντυπωσιάστηκε που την είδε για πρώτη φορά τόσο προκλητικά ντυμένη. Δεν άργησε αυτή να φέρει την κουβέντα στις συναντήσεις του με την Λουίζα. Ένα ακόμη μικρό σοκ για τον άνδρα. Ποτέ άλλοτε οι δυο τους δεν έκαναν παρόμοιες συζητήσεις. Ήταν σίγουρος ο Μάκης ότι η Τένια, η κόρη του πρώην αφεντικού του, γνώριζε πως τον επισκέπτονταν η φίλη της, όμως δεν περίμενε να μιλούσαν ανοικτά γι' αυτό.

Η Τένια έχει την αίσθηση ότι ο άνδρας κάνει προσπάθειες να αποφεύγει να ρίχνει ματιές στο τολμηρό της μπούστο και το πλούσιο εκτεθειμένο γυμνό στα πόδια της, όπως αυτή κάθεται σταυροπόδι. “Αλήθεια, Μάκη, ήθελα να σε ρωτήσω, έτσι μεταξύ μας, αν είχες ποτέ σκεφθεί ότι εμείς οι δυο θα μπορούσαμε..., αν θα ''προχωρούσες'' μαζί μου, όπως έκανες με την Λουίζα...”, του λέει ανάλαφρα, με χρώμα μυστηρίου και καρφώνοντας τον κατ' ευθείαν στα μάτια.

Ο άνδρας έχει απέναντί του μία άλλη Τένια, κάποια που δεν την είχε... ξανασυναντήσει. Δεν ανοίγεται, δεν διαβάζει με σαφήνεια τις προθέσεις της. Εκείνη επιμένει. “Σε γνωρίζω χρόνια, Μάκη..., νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε ανοικτά, να εννοούμε αυτά που λέμε, χωρίς παρεξήγηση..., έχω ανάγκη να μου δώσεις μια απάντηση...”.

- Για ποιο πράμα;..., βγαίνουν αχνά, ανάσα σκέτη οι λέξεις του.

“Πώς με βλέπεις σα γυναίκα..., όχι σα φίλη, σα γυναίκα εννοώ. Λοιπόν;

- Είσαι γυναίκα που δεν μπορεί να μείνει αδιάφορο το ανδρικό μάτι...

Έπιασε το χέρι του. “Δεν το είδα αυτό ποτέ στα μάτια σου, Μάκη..., δεν μου είπες κάτι πονηρό, δεν με φλέρταρες ποτέ, ούτε καν άφησες να μου “μιλήσουν” τα μάτια σου...” του λέει με χαριτωμένο παράπονο, ναζιάρικα και αινιγματικά. Κι όταν αμέσως πρόσθεσε “Δεν θα ήθελα να πεις τίποτα στην Λουίζα...”, τότε η γυναίκα άνοιγε μία ακόμα πόρτα, την κεντρική πύλη του αφρούρητου κάστρου της.

Έκαναν έρωτα. Πριν φύγει, μ' ένα ακόμα φιλί στο στόμα του, αυτό το στόμα που της τρέλανε το κορμί, του είπε: “Δεν θέλω να μάθει τίποτα η Λουίζα, ούτε να ξαναναφέρουμε το όνομά της. Αδιαφορώ τι κάνεις μαζί της κι αν συνεχίσετε..., εγώ θα έρχομαι κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στο Καπανδρίτι...”.

Ένα μυστικό κράτησαν η μία από την άλλη, από τότε που γνωριζόντουσαν, από το δημοτικό σχολείο, η Λουίζα και η Τένια. Την ερωτική τους σχέση με τον Μάκη. Το πρώτο ψέμα που είπε η Λουίζα στην Τένια ήταν ότι διέκοψε τις επισκέψεις της στην καλύβα του Μάκη. Και η Τένια ποτέ δεν “μαρτύρησε” στην κολλητή τις σεξουαλικές επαφές της με τον Μάκη.


ΔΙΑΒΑΣTΕ το Α' μέρος της ιστορίας “Η δίψα για σεξ σε δύο κολλητές”.