ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ας λέει ότι θέλει. Για την δικαίωσή του από τον Άρειο Πάγο στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών. Έχει κάθε δικαίωμα να διατυμπανίζει την αθωότητά του, ότι οι κατηγορίες σε βάρος του ήταν αβάσιμες και δεν άξιζαν ακροαματική διαδικασία.

Έχει σημασία και τι λέει ο κόσμος. Ο πολύς κόσμος. Κι αυτά που λέει, που σκέπτεται ο απλός κόσμος έχουν την μεγάλη σημασία.

Είμαστε μια χαλασμένη κοινωνία. Αυτό το συμπέρασμα επιβεβαιώνεται στη λαϊκή συνείδηση. Και μετά, έρχεται δεύτερο και τρίτο και σε μεγάλη απόσταση το γεγονός της επιβεβαίωσης ότι την είχαν στημένη στον Μαρινάκη, όπως ισχυρίζεται ο εφοπλιστής.

Δηλαδή, τι; Είναι δικαιοσύνη αυτή να κατηγορεί έναν αθώο και για χρόνια να σέρνεται μια τόσο βαρειά κατηγορία επάνω του; Λειτουργοί της δικαιοσύνης τον είχαν θεωρήσει εγκληματία τον Μαρινάκη, όχι τίποτα βρωμομούτρα των φυλακών στον Κορυδαλλό.

Τι είναι αυτά, ρε! Κατηγορείται ο Μαρινάκης και ο ίδιος μας λέει ότι ήταν στόχος των αντιπάλων του και της κυβέρνησης. Τέτοια κοινωνία έχουμε. Να είναι σε θέση κάποιοι, μέσα και η κυβέρνηση, να χρησιμοποιούν τη δικαιοσύνη για να διασύρουν έναν έντιμο επιχειρηματία.

Τι είναι αυτά, ρε! Κι όταν απαλλάσσεται ο Μαρινάκης θα πρέπει η κοινή γνώμη να δεχτεί ότι ο εφοπλιστής δεν επηρέασε τη δικαιοσύνη, όπως είχαν κάνει οι αντίπαλοι του.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ(!) ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΝΑΙΚΟ ΑΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ