Η ΣΕΜΝΟΤΥΦΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΟ

 

Γεννιόμαστε γυμνοί και εντελώς αθώοι, πεθαίνουμε ντυμένοι και βουτηγμένοι στις αμαρτίες. Αυτή απλά είναι μία από τις αλήθειες οι οποίες στους αιώνες των αιώνων επιβεβαιώνουν ότι ο άνθρωπος είναι ζώον ατελές. Πλάσμα αδιόρθωτο.

Γεννιέται γυμνός και πριν καλά καλά μεγαλώσει ο μαλάκας αισθάνεται ντροπή για τη γύμνια του, αντί να τη θαυμάζει. Και να μην επιτρέπει σε κανέναν να την ενοχοποιεί.

Χυδαιότητα το γυμνό, λένε. Άσεμνο θέαμα είναι δύο άνθρωποι, άνδρας και γυναίκα, να συνουσιάζονται, λένε. Απεναντίας, εγώ θαρρώ πως τούτη η στιγμή παραπέμπει σε έργο τέχνης. Το άροτρο του άνδρα να οργώνει την γυναίκα, η οποία νοιώθει και την ευλογία των καντηλιών, εννοώ των όρχεων, στην επαφή με το κορμί της.
Το συστήνουν πλέον οι επιστήμονες, οι ειδικοί στα ζευγάρια, παντρεμένα κι όχι. Θα σας κάνει καλό να μπανίσετε παρέα οι δυο σας ένα σώου σεξουαλικής δράσης, και να φαντασιωθείτε. Ιδού, ποιο είναι το καλύτερο viagra.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πιο υγιές από την επιδίωξη της σωματικής και πνευματικής ικανοποίησης που εγγυάται το σεξ, κι αυτό επιβάλλεται να συντελείται με σώματα γυμνά. Κορμιά έτοιμα να παραδοθούν και να υπηρετήσουν την πατρίδα της ηδονής μακριά από κάθε άλλη σκέψη. Δυο κορμιά γυμνά να βγάζουν με πάθος και ρυθμό όλη τους την ενέργεια ο ένας πάνω στον άλλον. Το απόλυτο θεϊκό δρώμενο.

Με σεμνότητα, μάλλον με σεμνοτυφία και δειλία γράφτηκε η Ιστορία του γυμνού στην Ελλάδα. Δεν μιλάμε για την αρχαιότητα, όπου τότε το γυμνό υμνήθηκε. Από τις αρχές του περασμένου αιώνα διστακτικά και μετρημένα, πρώτα με φωτογραφίσεις, έπαιζε το γυμνό. Ποτέ, όμως, δεν τόλμησε κανείς να δημοσιεύσει γυμνές γυναίκες, ακόμα και πόρνες που δούλευαν σε μπουρδέλα, αριστοκρατικά και αλανιάρικα.

Μετά τον Α' παγκόσμιο πόλεμο, πάντα στις φωτογραφίες, το γυμνό αρχίζει να παίζει μπάλα, έχει ξεθαρρέψει. Ποτέ, όμως, σ' εκείνη την εποχή της πρώτης απελευθέρωσης του γυμνού δεν έβλεπες το πέος σηκωμένο, αλλά πάντα πεσμένο. Πριν από το Β' παγκόσμιο πόλεμο, η δικτατορία Μεταξά στην Ελλάδα απαγόρευσε τη δημοσίευση και κυκλοφορία κάθε εικόνας με γυμνό.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΥΡΙΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑ... ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ