Η ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΜΕΘΥΣΙ, ΟΧΙ ΚΑΤΙ... ''ΑΛΛΟ''

 

Αγγλίδα τουρίστρια, 18χρονη, μόνη, λέμε τα βασικά, κάνει επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα μεγάλου νησιού. ''Good morning, καταγγέλλω ότι δύο συμπατριώτες μου με βίασαν''.
Πριν συνεχίσω το real story, ρωτάω: Εγώ τι φταίω; Η κοπέλλα κατέθεσε ότι ήταν μεθυσμένη, διότι γούσταρε να μεθύσει με την παρέα της, όμως όχι και να πηδηχθεί, όχι όπως της ξηγήθηκαν τα δύο πατριωτάκια της.

Ξανά μανά ρωτάω: Εγώ τι φταίω να πληρώνω τα γαμησιάτικα και τα μπεκρουλιάσματα της βρετανικής νεολαίας στα ελληνικά νησιά. Οι ασωτίες τους και οι καταχρήσεις τους πέρα από κάθε όριο κάθε καλοκαίρι απασχολούν τους Έλληνες αστυνομικούς, τους οποίους εγώ από την τσέπη μου συντηρώ. Και λόγω έλλειψης μέσων και προσωπικού εγώ ο φορολογούμενος δεν τυγχάνω της αναγκαίου σέρβις. Και πέφτουν στο κεφάλι της αστυνομίας οι ρεμαλισμοί της αλλοδαπής νεολαίας. Θα μου πεις τουρισμό θες, άρα μέσα στο πρόγραμμα και η υποχρέωση για τους αλλοδαπούς.

Παρακάτω. Στην ιστορία μας. Σύμφωνα μ' όσα είπε η ίδια η βιασθείσα(;). Ότι συναντήθηκε, ότι γνωρίστηκε σε μπαρ με δύο 20χρονα αγόρια. Όταν πια είχε κάνει κεφάλι από το ποτό κόντρα στο ποτό, με τη δική της ευθύνη, όπως αναγνώρισε, στη συνέχεια την παρέσυραν οι δύο ''της παρέας'', την πήγαν στο δωμάτιό τους και, παρά τη βούλησή της, την κουτούπωσαν.

Βιάζομαι να το πω στην κουβέντα μας τη φιλολογική, τη σεμιναριακή βέβαια, διότι πραγματικά δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί. Λαμβάνουμε απλά υπ' όψιν, με τις αναγκαίες επιφυλάξεις, την πλευρά του κοριτσιού. Δεν λέμε ότι δικαίως ή όχι συνελήφθησαν, που τελικά συνελήφθησαν οι δύο Άγγλοι βιαστές(;). Και δεν γνωρίζουμε ακόμα τι θα δείξει η ιατρική εξέταση στο θύμα(;), αν πράγματι ή όχι έγινε βίαια η δουλειά.

Βγαίνει πάντα στον αφρό η αιώνια άποψη, όχι πως συμφωνούν όλοι οι ειδικοί, ότι έτσι ή αλλοιώς, σε τούτο ή τον άλλον βαθμό, έχει την κάποια ευθύνη της και η γυναίκα σε κάθε περίπτωση βιασμού. Επειδή, έστω και παρά την άρνηση της, με την εν γένει συμπεριφορά της, με το ντύσιμό της λειτουργεί ερεθιστικά, προκλητικά.

Ερώτηση. Ας δεχθούμε ότι η 18χρονη δεν είχε καν στη σκέψη της το σεξ. Πόσο, όμως, φταίνε τα δύο 20χρονα αγόρια αν, πριν την «πάρουν» στο ξενοδοχείο τους, εκείνη τους έδωσε την εντύπωση, ίσως και τη βεβαιότητα ότι «τα θέλει». Κι όταν τα αγόρια άρχισαν να «προχωρούν» στη διαδικασία, επόμενο να τους ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και να έχασαν τον έλεγχο, επειδή η ''τρίτη της παρέας'' αρνούνταν το φινάλε του έργου.

Για σιγά, πλάκα μας κάνεις, κυρία μου! Μας δείχνεις ότι είσαι έτοιμη, ότι θέλεις να παίξουμε τις κουμπάρες και την τελευταία στιγμή χαλάς το προξενιό. Δεν πάει έτσι. Λέω. Υποθέτω. Αν έκατσε έτσι το σκηνικό, πόσο αθώα είναι η μικρή, πόσο ένοχοι είναι οι άλλοι δυο που την ''εκμεταλλεύτηκαν''.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ