ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

 

Μαντόνα, Σάρον Στόουν, Τζούλια Ρόμπερτς, Ντάρυλ Χάνα, Μπρουκ Σηλντς, Μέλανυ Γκρίφιθ. Δεν χρειάζεται να αναφερθούν άλλα ονόματα γυναικών της showbiz που για κάποιο διάστημα είχαν σχέση με το βασιλόπουλο της Αμερικής, τον ακριβοθώρητο γιο του Τζων Κένεντυ (1917-63). Του εμβληματικού και δολοφονηθέντα προέδρου των ΗΠΑ. Ο Τζων Τζων Κένεντυ τζούνιορ, το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στο Λευκό Οίκο, σκοτώθηκε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο στο οποίο πιλοτάριζε ο ίδιος σε πτήση αυτοκτονική. Λες και μια ακατανίκητη δύναμη τον έσπρωχνε στο θάνατο, στα 39 του χρόνια, ώστε να δικαιώσει όλους όσους κάνουν λόγο για την κατάρα στην οικογένεια Κένεντυ.

''Ο καιρός δεν επιτρέπει να πετάξεις... '' του συνέστησε ο πιλότος του. Αυτός μόλις είχε πάρει το δίπλωμα αλλά είχε δικαίωμα να πιλοτάρει με ορατότητα μέχρι πέντε μίλια. ''Δεν το πιστεύω ότι θα καβαλήσεις το αεροσκάφος με τέτοια κακοκαιρία... '' επέμενε ο πιλότος του. Έγινε ό,τι έγινε, τσακίστηκε το σιδερένιο πουλί και οι σοφοί της ζωής λένε ότι ''ήταν γραφτό''΄

Παντρευόταν μια ξαδέλφη του μελλοθάνατου Τζων σ' ένα νησάκι κοντά στη Νέα Υόρκη. Το αποφάσισε, πτήση νυχτερινή. Αυτός, η γυναίκα του (1966-99) και η αδελφή της. Δεκαπέντε μίλια πριν την προσγείωση και σε υψόμετρο 1,100 πόδια οι καιρικές συνθήκες αποπροσανατολίζουν τον άπειρο πιλότο, ο οποίος χάνει τον έλεγχο του σκάφους. Δεν αντιλαμβάνεται, δεν ξεχωρίζει τη θάλασσα από τον ουρανό. Δεν έχει ''επαφή''με τα όργανα του πιλοτηρίου. Η συντριβή ήταν αναπόφευκτη. Σκοτώθηκαν και οι τρεις επιβάτες. Συνέβη σα σήμερα 16 Ιουλίου, το 1999.

Ο γόης ο Τζων τζούνιορ, ο γιος την Τζάκυ Κένεντυ, και αργότερα Ωνάση. Ψηλός 1μ. 85, σοβαρός, γυμνασμένος, ένας κούκλος. ίσως ο πλέον περιζήτητος γκόμενος στις ΗΠΑ. Γεννήθηκε Νοέμβριο του 1960, λίγες μόλις μέρες μετά τη νίκη του πατέρα του στις προεδρικές εκλογές και σπούδασε νομικά. Το Έβγαλε το σπουδαίο περιοδικό George, που το διηύθυνε ο ίδιος και έκανε πάταγο. Παντρεύτηκε σε κλειστό κύκλο άγνωστη Καρολίν, μια ''Σταχτοπούτα'', η οποία μάλλον είχε προβλήματα με ουσίες.

Γιατί τόλμησε να πετάξει στους ουρανούς ο τζούνιορ και να ρισκάρει την ομορφιά, τα νειάτα και τη ζωή του την ίδια; Μόλις είχε βγει ο γύψος από το πόδι του, μετά από ''ατύχημα'' που είχε όταν έκανε επικίνδυνη πτώση με αλεξίπτωτο, και έσπασε μόνο τον αστράγαλο του.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΗΛΟΣ ΝΟ 1 ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ