ΑΔΗΛΩΤΗ ΠΟΡΝΕΙΑ 14ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Εκατό χιλιάδες πόρνες αδήλωτες στην Τουρκία. Οι μισές απ' αυτές σε ηλικία μικρότερη από 14 ετών. Φρίκη. Δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο για να έχεις τη φωτογραφία. Τα στοιχεία μιας σχετικής έρευνας είναι ξεκάθαρα.

Η φτώχεια. Αυτή γεννάει τα πιο άσχημα. Αυτή οδηγεί τον άνθρωπο στην αθλιότητα. Η φτώχεια. Αυτή δεν επιτρέπει να κυκλοφορεί κάποιος με αυτοσεβασμό.

Λόγω φτώχειας και μόνο γι' αυτό το λόγο αμέτρητα κοριτσάκια εκπορνεύονται, μάλιστα και χωρίς χρήματα. Ό,τι πάρουν σε είδος.

Η έρευνα είναι συνταρακτική. Ανήλικες, θύματα βιασμών από μέλη της ίδιας της οικογένειάς τους, από πατέρα, αδελφό, θείο, παππού. Αδήλωτες πόρνες σε αδήλωτα μπουρδέλα.

Και στην ''Ευρωπαϊκή'' Τουρκία. Όχι μόνο ακόμα πιο ανατολικά όπως ξέρουμε, σε χώρες όπου πίσω από την αθώα τουριστική φωτογραφία των καταστημάτων και των σύγχρονων δρόμων, υπάρχει και η ζωή μιας μόνιμης μαύρης κόλασης δυστυχισμένων, υπάρξεων καταραμένων λες.

Και στην Τουρκία, λοιπόν, με το τουριστικό πρόσωπο της Κωνσταντινούπολης, αλλά και το σκοτάδι του μεσαίωνα στο εσωτερικό της χώρας. Χιλιάδες πόρνες αδήλωτες στην Τουρκία. Οι μισές απ' αυτές σε ηλικία μικρότερη από 14 ετών. Φρίκη. Τα στοιχεία σχετικής έρευνας είναι ξεκάθαρα. Στην Τουρκία της οικονομικής ανάπτυξης επί Ερντογάν. Στην Τουρκία των πολυέξοδων εξοπλισμών και της... υπόμνησης της πάλαι ποτέ σουλτανικής πολυεθνικής κυριαρχίας κρατάει σταθερά το χώρο του το σκοτάδι του οθωμανικού μεσαίωνα.

Καμία έκπληξη για τη μεγάλη διάσταση της πορνείας με αιτία το επίπεδο ζωής κάτω του μηδενός. Η φτώχεια, άλλωστε, είναι η απαραίτητη, η αναπόφευκτη ουρά του πλούτου. Και η απόλυτη επιβεβαίωση του. Ποτέ των ποτών δεν υπήρξε πλούτος... ορφανός από την αθλιότητα της πείνας γύρω του. Στους αιώνες πάνε πακέτο, ο πλούτος με τη φτώχεια, η φτώχεια με τον πλούτο.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣΕ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ