ΓΥΜΝΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

 

Ο Ιησούς ήταν γυμνός επάνω στο Σταυρό. Παραμύθι είναι όταν τον παρουσιάζουν καλυμμένο στα σεξουαλικά του όργανα. Ο Υιός του Θεού δεν ντρεπόταν για τη γύμνια του, ούτε αισθάνονταν πειρασμό, ούτε σκανδαλιζόντουσαν όσοι τον αντίκρυζαν.

Αυτά τα λέει ο αποδυτηριάκιας. Με αφορμή ότι κάποιος πάστορας, Allen Parker στο όνομα, υποστηρίζει ότι ο Χριστός όπως γεννήθηκε γυμνός, έτσι ήταν ολόγυμνος τόσο στη Σταύρωση, όσο και στην Ανάσταση. Άρα, προτείνει ο πάστωρ, στην εκκλησία οι πιστοί θα πρέπει να προσέρχονται γυμνοί. Χωρίς ρούχα. Εντελώς ξεβράκωτοι. Ούτε μπικίνι.

Ο εν λόγω ιερέας στο Southampton της Βιρτζίνια ομιλεί θεολογικά. Αναφέρει, μάλιστα, ότι σπουδαία γεγονότα τα οποία περιγράφονται στην Αγία Γραφή έλαβαν χώρα με τους ακολουθούντες τον Ιησού να είναι γυμνοί. Όταν, λοιπόν, ο ίδιος ο σωτήρας έτσι ήθελε τους ανθρώπους, γιατί σήμερα να εκκλησιαζόμαστε με τα καλά μας ρούχα, τα λουσάτα και λαμπερά.

Διαφωνώ, λέει ο πάστωρ, με εκείνες τις χριστιανικές εκκλησίες οι οποίες βάζουν κανόνες ενδυμασίας. Να μη φοράει ο πιστός ούτε ένα ρούχο. Τίποτα. Επειδή οφείλουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, όπως είναι.

Θέλει να πει ο καλός χριστιανός, ο οποίος πλέον κηρύττει το Λόγο του Θεού ο ίδιος γυμνός, ότι είμαστε απλά ανθρώπινα όντα. Και προσθέτει πως δεν μας δίνει ένα άλλο νόημα ύπαρξης το ότι έχουμε λεφτά, αξιώματα και ακριβά ντυσίματα.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΕ 3,5 ΛΕΠΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ