ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ... ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ, SOS!!!

 

Δημόσιος κίνδυνος. Ο κόσμος απειλείται να μείνει χωρίς προφυλακτικά. Παγκόσμιο πρόβλημα που πλέον ανησυχεί τις διεθνείς οργανώσεις, κι αυτόν τον ΟΗΕ. Λόγω κορονοϊού, βέβαια.

Το πως θα προστατευθούμε από τον κορονοϊό δεν το ξέρουμε ακόμα. Το μόνο που ξέρουμε είναι να κρατιόμαστε μακριά του. Από την άλλη, για να αποφύγουμε εγκυμοσύνη και αφροδίσια νοσήματα, ένα είναι το ''φάρμακο'', που κάνει καλύτερη δουλειά και από το εμβόλιο. Το προφυλακτικό.

Με τηλεδιάσκεψη και εργασία από το σπίτι δεν κατασκευάζεται το συγκεκριμένο προϊόν, το προφυλακτικό. Λόγω κορονοϊού τα εργοστάσια υπολειτουργούν, ενώ στη Μαλαισία, πρώτη χώρα παραγωγής προφυλακτικών στον κόσμο, έχουν κατεβάσει ρολά. Αυτονόητο, ότι με την κατάσταση σήμερα, όπου το σύμπαν έχει μαντρωθεί στο σπίτι του, το προφυλακτικό έχει αυξημένη ζήτηση.

Είμαι εναντίον του προφυλακτικού. Με ραβδώσεις και κουκίδες, με γεύση φράουλας ή βανίλιας, νορμάλ ή τα διαφημιζόμενα ως επιβραδυντικά. Για να καθυστερήσει η εκσπερμάτιση. Ναι, σε χαλάει το προφυλακτικό, που στο φινάλε ο άντρας το αγοράζει, αυτός το φοράει, αλλά φτιάχνεται για να αισθανθεί μεγαλύτερη διέγερση η γυναίκα. Κι αν δεις τις ρεκλάμες τους, είναι σα να μας λένε πως το δικό τους προφυλακτικό έχει μεγαλύτερη αξία από το ''εργαλείο'' μας.

Τέλος πάντων, σχετικά με την προβλεπόμενη έλλειψη, είναι κι αυτή μια ακόμα ''παράπλευρη απώλεια'' που προκαλεί διεθνώς το θηρίο του... μικρόβιου κορονοϊός.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ